BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaIBM'den beklentileri aşan gelir açıklaması----

IBM'den beklentileri aşan gelir açıklaması

IBM'den beklentileri aşan gelir açıklaması
20 Temmuz 2021 - 01:00 www.finansgundem.com

IBM'in bu yılın ikinci çeyreğinde elde ettiği gelir geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 3,4 artarak 18,7 milyar dolara çıktı

ABD'li teknoloji şirketi IBM'in bu yılın ikinci çeyreğinde elde ettiği gelir yüzde 3,4 artışla 18,7 milyar dolara yükselerek beklentileri geride bıraktı.

IBM, nisan-haziran dönemine ait bilançosunu açıkladı.

Buna göre, şirketin bu yılın ikinci çeyreğinde elde ettiği gelir geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 3,4 artarak 18,7 milyar dolara çıktı.

Şirketin bu dönemde piyasa beklentilerini geride bırakan ikinci çeyrek gelirinin 18,3 milyar dolar seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu. IBM, 2020'nin ikinci çeyreğinde ise 18,1 milyar dolar gelir elde etmişti.

Şirketin net karı ise yılın ikinci çeyreğinde, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 2,6 azalarak 1,33 milyar dolara geriledi. IBM'in net karı geçen yılın ikinci çeyreğinde 1,36 milyar dolar olarak hesaplanmıştı.

Kurumun geçen yılın ikinci çeyreğinde 1,52 dolar olan hisse başına karı da bu yılın ikinci çeyreğinde 1,47 dolar olarak kaydedildi.

Wall Street borsaları bilançolarla güçleniyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)