BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİBB'den çıkartılan işçilerden CHP il binası önünde eylem----

İBB'den çıkartılan işçilerden CHP il binası önünde eylem

İBB'den çıkartılan işçilerden CHP il binası önünde eylem
16 Eylül 2019 - 12:16 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) çıkarılan bazı işçiler işten çıkarılmalarının 19'uncu gününde CHP İstanbul İl binası önünde oturma eylemine başladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kararıyla belediye iştiraklerinden İSPARK, İSTAÇ, BELTUR, BELBİM, Medya AŞ, İSFALT ve İSTGÜVEN şirketlerinden toplamda 1244 işçi iş akitleri feshedilmişti.

İşçiler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binası önünde 28 Ağustos'ta başlayan ve 18 gündür devam eden eylemlerini farklı bir mekana taşıdı. İşçilerden yaklaşık 20'si sabah saatlerinde Beyoğlu'nda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl binası önüne gelerek burada oturma eylemine başladı.

Bazı işçiler mülakatla işe alındıklarını ve bankamatik memuru olmadıklarını belirterek belediye yönetiminin su süreçte kendileriyle hiçbir şekilde irtibat kurmadıklarını belirtti. Eski belediye çalışanları işe alınana kadar oturma eylemlerine devam edeceklerini ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)