BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİBB rotayı doğu illerine çevirdi----

İBB rotayı doğu illerine çevirdi

İBB rotayı doğu illerine çevirdi
30 Temmuz 2017 - 10:20 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), hizmet vermekle yükümlü olduğu İstanbul dışında, Doğu ve Güneydoğu illerine de altyapı hizmeti götürmeye başladı.

İBB son iki ayda, Doğu ve Güneydoğu illerinin altyapı ihtiyaçları için, toplam bedeli yaklaşık 80 milyon lirayı bulan 3 ayrı ihale düzenledi. 
İBB Meclisi, kasımda, oy çokluğuyla aldığı kararla, kayyum atanan Hakkâri, Silopi, İdil, Cizre, Sur, Silvan ve Hani belediyeleri ile uygulanacak “Kardeş Şehir” protokolüne onay verdi. Bu protokole göre İBB, kayyumlu belediyelerle teknolojik ekipman, araç, iş makinesi gibi ihtiyaçlarda ve tarihi, kültürel, sosyo-ekonomik çalışmalarda işbirliği yapacak.

İBB Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Doğu ve Güneydoğu İlleri Kamu İhtiyaçları Ortak Altyapı, Cadde ve Yayalaştırma Alanı Düzenleme İşi” ihalesini İBB’nin bir şirketi olan Ağaç A.Ş, “Doğu ve Güneydoğu İlleri Kamu İhtiyaçları Asfalt Kaplama Yapım İşleri” ihalesini ise Asfalt A.Ş. üstlendi. 
İBB Yapı İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği üçüncü ihale de, “Doğu ve Güneydoğu İlleri Kamu İhtiyaçları 1. Kısım Bakım-Onarım İnşaatı” adı altında açıldı. “Pazarlık” usulüne göre yapılan ihaleyi Ermit Mühendislik Şirketi üstlendi. (Fatma Aksu/Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .)30 Temmuz 2017 19:01

    karayolları bakanlıgı yokmu? ne alaka belediye ekipleri gidiyor...

  • Doğu.3mr330 Temmuz 2017 17:23

    Gitmeyen bilmez doğuda zaten tüm belediye nin işlerinde ankara büyük şehir belediyesi yazıyor istanbulda orada olsun oranın belediyeleride teröre para aktarsın.

  • KILIÇ30 Temmuz 2017 17:11

    çok dogru bir karar daha önceki yıllarda oranın bazı yöneticileri yol yaparken altınada bomba koydular.askerimizi ve polisimizi o tuzaklara düşürdüler.

  • zeki30 Temmuz 2017 16:46

    birseyler yapmak hic bir sey yapmamaktan coook iyidir.

  • emekci30 Temmuz 2017 11:56

    sadece yol yapmayı bildikleri için devam ediyorar. oraları da beton doldursunlar, yağmur yağınca denize döner sevinirler

  • ALİ30 Temmuz 2017 11:23

    İSTANBULDA NE YAPMIŞLAR Kİ DOĞUYA GİDİYORLAR

  • :))30 Temmuz 2017 10:53

    baktılar ist de yapılanlar eleştriti alıyor. doğuya gidelimde yol olmayan yere aslafat yapalım belki oy gelir. :)) onu bunu boşver şakayıda alt yapı lazım istanbula