BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakHüsnü Özyeğin'i kızdıran bildiri----

Hüsnü Özyeğin'i kızdıran bildiri

Hüsnü Özyeğin'i kızdıran bildiri
18 Haziran 2013 - 14:07 www.finansgundem.com

Özyeğin Üniversitesi rektörlüğünün Gezi Parkı protestoları için yayınladığı bildiri, Hüznü Özyeğin'i üzdü

Ülke genelinde yaşanan Taksim Gezi Parkı protestoları toplumun büyük kesiminde hassasiyet yarattı. Özellikle polis şiddetine yönelik pek çok kesiminde hassasiyet yarattı. Özellikle polis şiddetine yönelik pek çok kesiminden tepkiler yağıyor. İşte bu tepkilerden bir de geçtiğimiz hafta Özyeğin Üniversitesi rektörü Erhan Erkut’tan geldi aslında ‘gelmeye çalıştı’ desek daha doğru olur. Zira Erkut ve Hüsnü Özyeğin arasında tam bir iletişim kazası yaşanmış. Geçtiğimiz hafta gerilim tırmanmasıyla Erhan Erkut, tüm üniversite akademisyenleri adına bir basın bildirisi yayınlamıştı. Basın bildirisinde, ‘’ Taksim ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde barışçıl bir şekilde protesto haklarını kullananlara karşı uygulanan ölçüsüz ve şiddet dolu müdahaleleri kınıyoruz demişti. Bu basın bildirisi mail yoluyla medyaya da servis edilmiş ancak daha sonra geri çekilmişti. Bu gelişmenin perde arkasında, Hüsnü Özyeğin ‘in bu bu basın bildirisinin kendisinin onayı olmadan medyaya servis edilmesinden dolayı duyduğu rahatsızlık olduğunu öğrendik. Duyumlarımıza göre Özyeğin, olayı duyar duymaz PR şirketini telefonla arayarak, ‘’ bu bildiriden benim haberim yok, bülteni lütfen yayından çekin diyerek’’, bildirinin medyada yayınlanmasını istememiş. (Ekonomist)
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kelamcı24 Haziran 2013 17:39

    Bu Milletin sırtından zengin olmuşsun ama DİK DURMAYI ÖĞRENEMEMİŞSİN HÜSNÜ BEY

  • cengiz18 Haziran 2013 19:32

    para tapanların dini olmaz..siz de safsınız

  • Byk18 Haziran 2013 17:47

    Bankanın önünden geçmeyeceğim

  • nihat g18 Haziran 2013 16:41

    kızmaktan öte korkmuştur, malum korku imparatorluğundayız

  • ben18 Haziran 2013 16:10

    hıristiyan arkadaş, sen zaten hıristiyansan bu ülkenin düşmanısın. hem hıristiyanım diyorsun hem inşallah diyorsun ne ayaksın. hem beddua etmişsin ama bu oyuna destek veren herkese ucu dokunacak. hepimize dokunacak. herkes bunu böyle bilsin oturup analizini yapsın. bu memleketin başına bir gram kötülük gelirse 70 milyona da dokunur. kimse bana dokunmayan yılan bin yaşasın olacak sanmasın.

  • hristiyan 18 Haziran 2013 15:43

    özyeğin bigün ucu sizede dokunur inşallah

  • Hüso18 Haziran 2013 15:09

    Helal be Hüso! bir üniversite rektörünün işi mi halkı ve öğrencilerini kışkırtıp isyana teşvik etmek? adamın attığı twitleri unutmadık! onurluysa istifa etsin!