BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHüseyin Aydın Makedon bankacıları kabul etti----

Hüseyin Aydın Makedon bankacıları kabul etti

Hüseyin Aydın Makedon bankacıları kabul etti
08 Nisan 2013 - 11:45 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, Makedonyalı bankacılardan oluşan heyetle biraraya geldi.

TBB açıklamasına göre, TBB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, TBB'nin bankacılık ve finans eğitimleri kapsamında Türkiye'ye gelen Makedonyalı bankacılarla Birliğin düzenlediği ''Bankacılık ve Finans Semineri''nde biraraya geldi.
Balkanların Türkiye için özel bir yere sahip olduğunu belirten Hüseyin Aydın, ''Balkan ülkeleriyle aramızdaki tarihsel bağ son derece kuvvetli. Tarihsel ve kültürel yakınlığımız Balkanlarla daha yakın çalışmamıza vesile oluyor. Birçok bankamız Balkan ülkelerindeki potansiyeli değerlendirerek bu ülkelerdeki faaliyetlerini her geçen gün artırıyor'' dedi.
Türkiye'nin 2008 yılındaki küresel ekonomik mali krizden etkilenmediğini hatırlatan Aydın, bu başarıda bankacılık sektörünün büyük bir katkısı olduğunu ifade etti.
Aydın, ''Bugün ülkemizdeki bankacılık sektörü, finansal açıdan sağlamlığı ve teknoloji kullanımı açısından, bankacılık sektörü gelişmiş diğer ülkelerle rekabet edebilecek bir konumdadır. Türkiye bankacılık sektörünü temsilen, bilgi birikimimizi ve deneyimimizi diğer ülkelerdeki bankacılık sektörü çalışanlarıyla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz'' değerlendirmesini yaptı.
TBB'nin, ülkelerin bankacılık sektörüyle ilgili işbirliklerinin arttırılması amacıyla 2007 yılından bu yana düzenlediği seminere bugüne kadar Azerbaycan, Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk, Irak, Suriye, Lübnan ve Kuzey Kıbrıs'tan 100'ü aşkın yabancı bankacı katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)