BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHüngür hüngür ağladılar----

Hüngür hüngür ağladılar

Hüngür hüngür ağladılar
02 Ekim 2013 - 06:35 www.finansgundem.com

Bakanlar Şahin ve Yıldırım başta olmak üzere protokoldeki bir çok isim bu anlarda göz yaşlarına engel olamadı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen "Ulaşımda, İletişimde Hayatın İçerisinde Ben De Varım" isimli sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleştirilen programda, işitme ve konuşma engelli çocukların yaptıkları düet ve slayt gösterisi bakanları ağlattı.
Ankara'da bir otelde yapılan programa Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında istidam edilen engellilerin hazırladığı programda Naz ve Tufan isimli işitme ve konuşma engelli iki çocuğun seslendirdiği "Bana bir masal anlat baba" şarkısı, duygusalanların yaşanmasına neden oldu.
Bakanlar Şahin ve Yıldırım başta olmak üzere protokoldeki bir çok isim bu anlarda göz yaşlarına engel olamadı. Düetin ardından Bakan Yıldırım çocuklara sarılarak onları öptü. Şahin ve Yıldırım, yaşadıkları duygu dolu anların ardından engellilerle fotoğraf çektirdi.
İlerleyen dakikalarda, Ebru Gündeş'in 'Teşekkür Ederim' parçası eşliğinde engelli çocukların hayatlarından kesitlerin bulunduğu slayt gösterisi sırasında Bakan Yıldırım bu kez gözyaşlarına hakim olamadı. Yıldırım'da bir peçete alarak gözyaşlarını sildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)