BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSCB'ye büyük onur----

HSCB'ye büyük onur

HSCB'ye büyük onur
06 Ağustos 2013 - 12:50 www.finansgundem.com

HSBC, dünyaca ünlü “Global Trade Review” dergisinin okuyucu anketi sonuçları doğrultusunda 5 ödül birden kazandı...

HSBC, dünyaca ünlü “Global Trade Review” dergisinin okuyucu anketi sonucunda 5 ödül birden kazandı. “Euromoney” dergisi ise HSBC’yi  “Dünyanın En İyi İşlem Bankası” seçti.
HSBC, dünyanın en önde gelen uluslararası ticaret finans dergisi olan “Global Trade Review”un (GTR)  düzenlediği 2013 GTR okuyucu anketi  sonucunda toplam 5 ödül alarak dış ticaret finansmanındaki liderliğini tescilledi.
Okuyucuların katılımıyla gerçekleştirilen ankette HSBC;  Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin ve dünyanın en iyi ihracat finansmanı düzenleyicisi, (best export finance arranger in EMEA & Global) en iyi tedarik zinciri finansman bankası (best supply chain finance bank), en iyi faktoring kuruluşu (best factoring institution) ve en iyi uluslararası  ticaret finansmanı bankası (best global trade finance bank) ödüllerini aldı.
HSBC ayrıca, dünyanın en etkili ve saygın uluslararası finans dergilerinden “Euromoney” tarafından verilen Mükemmellik Ödülleri’nin en prestijlilerinden biri olan “Dünyanın En İyi İşlem Bankası” (Best Transaction Banking House) ödülünün de sahibi oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)