BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC Türkiye'den HSBC Grubu'nda küresel başkanlığına atama----

HSBC Türkiye'den HSBC Grubu'nda küresel başkanlığına atama

HSBC Türkiye'den HSBC Grubu'nda küresel başkanlığına atama
09 Ağustos 2021 - 10:55 www.finansgundem.com

Rüçhan Çandar, HSBC Grubu Stratejik Değişim Yönetimi Küresel Başkanı olarak atandı.

HSBC Türkiye bünyesinde 2015 yılından bu yana Teknoloji ve Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Rüçhan Çandar, 16 Ağustos 2021 itibarıyla HSBC Grubu Stratejik Değişim Yönetimi Küresel Başkanı olarak atandı.

Bankacılık sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Çandar, HSBC Grubu bünyesindeki yeni görevi kapsamında bankanın büyük ölçekli stratejik değişim programları ile birlikte Hindistan, Malezya, Polonya ve Meksika küresel hizmet merkezlerindeki değişim yetkinliklerinin geliştirilmesinden sorumlu olacak. Kalite denetimi ve yüksek katma değere sahip finansal gelişim inisiyatiflerinin gerçekleştirilmesi rollerini üstlenecek olan Çandar, müşteri ve çalışanlar nezdinde operasyonel ve finansal sonuçlar elde edilmesine yönelik stratejik değişim ihtiyaçlarına odaklanacak. Çandar, yeni görevi için Hong Kong’a yerleşecek.

Rüçhan Çandar hakkında

Rüçhan Çandar, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Lancaster University’de Finans alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Bankacılık sektörüne 1997 yılında Osmanlı Bankası’nda denetçi olarak adım atan Çandar, 2001 ile 2002 yılları arasında Garanti Bankası’nda çalıştı. 2002 yılında katıldığı HSBC Türkiye'de Bireysel Bankacılık iş kolunda ve Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda çeşitli görevler üstlenmesinin ardından; 2012 yılında, Teknoloji ve Hizmet Grupları Operasyon Grup Başkanlığı görevine getirildi. Kasım 2014 tarihinden itibaren HTS Operasyon Grup Başkanı görevine ek olarak Teknoloji ve Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Vekili olarak çalışan Rüçhan Çandar, Şubat 2015 itibari ile HSBC Türkiye’de Teknoloji ve Hizmet Grupları Genel Müdür Yardımcısı olarak, 29 Temmuz 2015 itibari ile de mevcut görevine ek olarak, Genel Müdür Vekili olarak atandı. Rüçhan Çandar, aynı zamanda HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Yönetim Kurulu üyesidir.

Bankaların açıklanan 2021 yılı ikinci çeyrek bilançoları

Rus bankacılık devinden stratejik karar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)