BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHortumda kaybolan fotoğraf 240 kilometre uzakta bulundu----

Hortumda kaybolan fotoğraf 240 kilometre uzakta bulundu

Hortumda kaybolan fotoğraf 240 kilometre uzakta bulundu
17 Aralık 2021 - 03:54 www.finansgundem.com

ABD'de kasırganın etkili olduğu Kentucky eyaletinde, hortumun yıktığı evden kaybolan düğün fotoğraflarından biri 240 kilometre uzakta bulundu


Kentucky'de yaşayan Michaela Copeland, hortumun uçurduğu düğün fotoğrafının 240 kilometre ötedeki bir kasabada bulunduğunu öğrendi.

Copeland, kocasıyla dans ettiği düğün fotoğrafını Facebook'ta, felakette kaybolan eşyaların sahiplerine ulaştırılması için açılan bir grupta görünce, "Düğün fotoğraflarımızdan biri yaklaşık 150 mil (240 kilometre) uzakta bulundu. Tüylerim diken diken oldu" diye paylaşımda bulundu.

Kasırganın etkili olduğu 4 eyalette birçok felaketzedenin kayıp eşyalarının bulunmasına yardımcı olan grupta yer alan Pamela Compton isimli üye, 12 Aralık'ta paylaştığı Copeland çiftinin düğün fotoğrafının altına, "Garfield'daki çiftliğimizde bulduğumuz bu fotoğrafı size postalamaktan memnuniyet duyacağız" yazdı.

Bir diğer düğün fotoğrafının da yaklaşık 210 kilometre mesafede bulunduğunu belirten Copeland, fotoğraflarının böyle bir felaketten tahrip olmadan kurtulmasını "çok tuhaf" bulduğunu ifade etti.

En az 88 kişi hayatını kaybetmişti

ABD'de 10 Aralık'ta meydana gelen ve 6 eyalette etkili olan hortumlarda Dawson Springs kentinin yüzde 75'i yıkıldı, toplamda en az 88 kişi hayatını kaybetti.

Hortumlardan en fazla etkilenen, hava sıcaklığının gece eksilere düştüğü Mayfield ve Dawson Springs'te elektrik ve su kesintileri devam ediyor.

Biden, Kentucky için Federal Acil Afet Bildirgesi'ni imzaladı

 

Kentucky halkı hortum felaketi sonrası yara sarıyor

 

Biden, kasırga ve hortumun vurduğu Kentucky'de

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)