BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHong Kong'lu devle Kipaş'tan tedarik anlaşması----

Hong Kong'lu devle Kipaş'tan tedarik anlaşması

Hong Kong'lu devle Kipaş'tan tedarik anlaşması
22 Şubat 2019 - 13:05 www.finansgundem.com

Dünyanın önde gelen tekstil çözümleri sağlayıcılarından ve iplik tedarikçilerinden Unifi Asya Pasifik Limited (UAP-Hong Kong), "Repreve" elyaf tedariği için Kipaş Tekstil ile stratejik ticari anlaşmaya vardı.

Dünyanın önde gelen tekstil çözümleri sağlayıcılarından ve iplik tedarikçilerinden Unifi  Asya Pasifik Limited (UAP-Hong Kong), "Repreve" elyaf tedariği için Kipaş Tekstil ile stratejik ticari anlaşmaya vardı. 

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Hong Kong'ta imzalanan anlaşma kapsamında gidilecek işbirliği ile, geri dönüştürülmüş pet şişelerden elde edilen ve sürdürülebilirlik için büyük önem taşıyan "Repreve" elyaf ipliklerin Türkiye pazarına kazandırılması hedefleniyor. 

UAP ve Kipaş, kumaş üreticilerinin yanı sıra marka ve perakende iş ortaklarına Repreve bazlı temel elyaf alternatifleri sunmak için Türkiye'deki tedarik altyapısını güçlendirecek. 

Açıklamada yer alan bilgiye göre Repreve plastik şişeler de dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş malzemelerden üretiliyor.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Realist22 Şubat 2019 14:29

    Çok mu lazımdı. Elin çöplük malını pazara sürüyorsunuz marifet gibi. Konu elyaf ise AKSA varken gerisine lüzüm yok