BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHomer Simpson'ın 'sağlık masrafları' 143 milyon dolar!----

Homer Simpson'ın 'sağlık masrafları' 143 milyon dolar!

Homer Simpson'ın 'sağlık masrafları' 143 milyon dolar!
16 Aralık 2021 - 10:36 www.finansgundem.com

Bir araştırmaya göre kurgusal bir karakter olmasaydı Homer Simpson'ın hastane masrafları neredeyse 143 milyon dolar (yaklaşık 2 milyar 110 milyon TL) tutacaktı.

Simpsonlar dizisinin ana karakteri, yayımlanan 32 sezonda bir dizi kaza geçirmişti. Los Angeles merkezli bir firma da bunların bazılarını analiz etti.

Kaza ve yaralanma üzerine uzmanlaşan hukuk grubu Downtown LA, ABD'de sağlık hizmetinin ne kadar masraflı olabileceğini göstermek için Homer'ın yıllar boyunca geçirdiği 50 kazayı inceledi.

En ikonik Homer yaralanmaları arasında beyin ameliyatları, felç ve Paylaço Krusty'le beraber üçlü bypass ameliyatı yer alıyor.

Homer ayrıca eşi Marge Simpson'ın talebi üzerine akıl hastanesine yatırılmış ve bir çarpışma sırasında "çok fazla motor yağı" yuttuğu için tedavi görmüştü.

Downtown LA'in Homer'ın donut yeme, Duff birası içme ve kurgusal Springfield kasabasındaki nükleer santralde çalışma gibi yaşam tarzı alışkanlıklarını dikkate alıp almadığıysa bilinmiyor.

Dizinin ilk kez Aralık 1989'da yayımlandığı, 32 sezonu ve 700'den fazla bölümü olduğu düşünülürse, araştırmaya dahil edilen kazalar Homer'ın yaşadıklarının sadece küçük bir kısmını teşkil ediyor.

geçen haftaki haberinde de belirtildiği gibi bulgular, Homer'ın yaralanmaları arasında beyinle ilgili olanların en maliyetli yaralanmalar olduğunu ve vaka başına neredeyse 1,5 milyon dolar (yaklaşık 22 milyon 200 bin TL) tuttuğunu gösteriyor.

İkinci sırada 508 bin 904 dolarla (yaklaşık 7 milyon 500 bin TL) felç gelirken, Downtown LA "tehlikeli numaralar, kötü şans ve genel olarak kazaya geçirmeye yatkın doğanın" etkisi düşünüldüğünde, Homer'ın yaralanmalarının maliyetinin aslında 143 milyon sterlin (yaklaşık 2 milyar 800 milyon TL) kadar yüksek olabileceğini tespit etti.

Bu da bölüm başına kabaca 10 milyon dolara (yaklaşık 142 milyon 870 bin TL) denk geliyor.

(Independent Türkçe)

Dev kripto para borsalarına reklam yasağı

 

James Webb teleskobu ilk yıldızların ışığını arayacak

 

Çapkın çalışan Sabancı'dan tazminat istiyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)