BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHollywood yıldızlarına Malatya'da dövüş eğitimi----

Hollywood yıldızlarına Malatya'da dövüş eğitimi

Hollywood yıldızlarına Malatya'da dövüş eğitimi
21 Kasım 2021 - 18:59 www.finansgundem.com

Hollywood'un yıldızları, aksiyon sahneleri için dövüş ve savunma eğitimlerini Malatya'da aldı. Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Mustafa Günaydın, 3 gün boyunca aksiyon sahneleri için dövüş ve savunma eğitimi verdi.

Yapımcı, yönetmen ve oyuncu Jerry G. Angelo ve oyuncu Aubrey Christine Trujillo, Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Mustafa Günaydın'dan 3 gün boyunca aksiyon sahneleri için dövüş ve savunma eğitimi aldı.

Amerika'da hem oyunculuk hem de yapımcılık yapan Leo Zaza, 11 yıldır film sektöründe yer aldığını belirterek, "Yurt dışındayken uzak doğu sanatlarını öğrenirken Türkiye'de Mustafa Günaydın'ın bu eğitimi verdiğini duydum. Bu eğitim gelecek nesil için çok faydalı bir spor. Mustafa hoca çok değerli, gelecek nesillere büyük bir miras bırakacak" dedi.

‘Bu teknikleri özellikle Malatya'da çekmeyi düşündüğümüz filmde kullanmak istiyoruz’

Yönetmen ve oyuncu Jerry G. Angelo ise çekecekleri aksiyon filmleri için eğitim almak amacıyla Türkiye'ye geldiklerini belirterek, "Escrima Kali Federasyonu Başkanı Mustafa Günaydın ile tanışmak ve eğitim almak için Malatya'ya geldik. Geldiğimiz günden bu yana yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çok mükemmel teknikler öğrendik. Bu teknikleri özellikle Malatya'da çekmeyi düşündüğümüz filmde kullanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Günaydın da Amerika'dan gelen oyuncularla Malatya'da 3 gün boyunca eğitim yaptıklarını, kentte bir aksiyon filmi çekmeyi düşündüklerini söyledi. Bu arada Jerry G. Angelo'nun 82 filmde oynadığını ve 20 filmi ise yönettiği belirtildi. Aubrey Christine Trujillo'nun ise opera sanatçısı olduğu ve aynı zamanda oyunculuk yaptığı vurgulandı.

Hollanda'da kısıtlama karşıtı gösterilerde yaralılar artıyor

 

O ilçede kiralık ev fiyatları uçtu!

 

Bağışladıkça kazanıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)