BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHollanda'da Türkiye'ye yaptırım önerisi----

Hollanda'da Türkiye'ye yaptırım önerisi

Hollanda'da Türkiye'ye yaptırım önerisi
10 Ekim 2019 - 21:57 www.finansgundem.com

Hollanda parlamentosu, Suriye’nin kuzeyinde dün Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Türkiye’ye yönelik yaptırım önerisi sundu

Hollanda Radyo ve Televizyon Şirketi'nin aktardığına göre Suriye’nin kuzeyinde dün Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Türkiye’ye yönelik yaptırım önerisi, iktidar koalisyonunun tüm partileri ve muhalif partileri tarafından destek gördü.

Habere göre parlamenterler, Türkiye’nin eylemlerini ‘duyulmamış’, ‘kabul edilemez’, ‘yasadışı’ gibi sözcükler kullanarak sert bir dille eleştirdi. Görüşmeler sırasında milletvekilleri, hükümeti Avrupa bağlamında mali kısıtlamalar gibi karşı önlemler almaya çağırdı.

Bunun üzerine Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Sigrid Kaag, hükümetin ‘geniş bir yaptırım yelpazesinin’ üzerinde durduğunu bildirdi. İsveçli bakan aynı zamanda parlamenterlere, ‘yaptırımlara hukuk çerçevesi gerektiği’ için fazla bir şey beklememeleri çağrısında bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)