BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHollanda: Rusya'ya yaptırımlarda tüm seçenekler masada----

Hollanda: Rusya'ya yaptırımlarda tüm seçenekler masada

Hollanda: Rusya'ya yaptırımlarda tüm seçenekler masada
08 Mart 2022 - 14:52 www.finansgundem.com

Hollanda Dışişleri Bakanı Wopke Hoekstra,  Litvanya'nın başkenti Vilnius'a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, basına Rusya'ya karşı yaptırımlarda enerji dahil tüm seçeneklerin masada olduğunu açıkladı.

Rusya'ya ilişkin yaptırımlara değinen Bakan Hoekstra, Ukrayna'daki savaş yüzünden Rusya'ya uygulanabilecek yaptırım seçenekleri açısından Hollanda için bir sınır bulunmadığını ve enerji dahil tüm seçeneklerin masada olduğunu belirtti. Hoesktra, "Tüm Avrupalı müttefiklerimizin durumunu hesaba katmamız çok önemli. Bazıları petrol ve gaza Hollanda'dan çok fazla bağımlılar" ifadelerini kullandı.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte dün İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile ortaklaşa gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Acı gerçek şu ki hala Rus petrol ve gazına çok bağımlıyız ve Putin'in daha sonra ne yapacağını sadece tahmin edebiliriz" demişti.

Rutte, ülkesinin, Rusya üzerinde baskı oluşturmaya yardımcı olabilecek tüm olası yaptırımları düşünmeye hazır olduğunu açıklamıştı.

Japonya, Rusya'ya karşı ekonomik yaptırımlarını genişletti

 

AB'den, Rusya ve Belarus'a yeni yaptırım paketi

 

Rusya, dünyanın en çok yaptırım uygulanan ülkesi oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)