BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHollanda basını yaşananları böyle gördü----

Hollanda basını yaşananları böyle gördü

Hollanda basını yaşananları böyle gördü
13 Mart 2017 - 06:27 www.finansgundem.com

Hollanda medyası, Rotterdam'daki skandala geniş yer ayırdı

Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan kriz Hollanda medyasında geniş yer buldu. İşte Hollanda basını yaşanan krizi manşetlerine böyle taşıdı

THE TELEGRAAF

"TÜRKLERİN ÖFKESİ ARTIYOR"

Hollanda'nın en yüksek tirajlı günlük gazetesi De Telegraaf’ın internet sayfasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hollanda’yı “yeniden” sert bir şekilde eleştirdiği ve “Lahey’in önümüzdeki parlamento seçimlerini Ankara ile olan ilişkilerine tercih etmesi halinde Hollanda’nın bunun faturasını ödeyeceğini” söylediği yer aldı. Sitede “Türklerin öfkesi artıyor”başlığıyla haberler verildi.

DE VOLKSRANT

"ÇARPIŞMAK ÜZEREYİZ"

“Direksiyon kıramayız çarpışmak üzereyiz” başlıklı haber yorumunda, Hollanda Başbakanı Rutte’nin “patronu olduğu ülkede boyun eğen adam olmak istemediği ve diplomatik zarar ile yaptırım savaşını, sonra bakarız düşüncesiyle şimdilik kabullendiği” değerlendirmesi yapıldı.

ALGEMEEN DAGBLAD

"TÜRKİYE ÖZÜR İSTİYOR"

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın fotoğrafıyla verilen manşet haberde “Türkiye özür istiyor ve yaptırımlarla tehdit ediyor” başlığı kullanıldı. Gazetenin internet üzerinden yaptığı ankette okurlarına “Hollanda’nın Türkiye’ye dişini göstermesi iyi” şeklindeki görüşe yüzde 92’lik grup “Katılıyorum” yanıtını verdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)