BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHızla yayılan Kobani iddialarına yalanlama----

Hızla yayılan Kobani iddialarına yalanlama

Hızla yayılan Kobani iddialarına yalanlama
27 Ağustos 2016 - 17:25 www.finansgundem.com

Bugün sosyal medyada hızla yayılan Türkiye'nin Kobani sınırına çukur kazdığı ve bunun bir müdahale hazırlığı olduğuna yönelik iddialara yalanlama geldi.

Türkiye'ye ait iş makinalarının Suriye sınırını ihlal ederek askeri bir harekat hazırlığı için sınıra hendek kazdığı iddası yalanlandı. Hürriyet'e konuşan bir Türk yetkili, "sınırdaki kazı çalışması uluslararası anlaşmalar çerçevesinde sınır güvenliğini sağlamak için sınıra duvar örme projesi kapsamında yapılıyor" dedi.

Kazı çalışması sırasında sınır ihlalinin yapıldığı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten yetkili 'bu bir askeri müdahale için yapılan bir çalışma değildir. Karkamış'ta Nusaybin ve Cizre'de yapılan sınıra duvar örme projesinin devamıdır. Çalışmalar Türkiye'nin sınırları içinde yapılmaktadır. O bölge Türkiye toprakları içindedir. Bu çalışma Suruç'a bir hafta önce başlamıştır." diye konuştu.

Hızla yayılan Kobani iddialarına yalanlama

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)