BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHitay Yatırım Holding'den büyüme başarısı----

Hitay Yatırım Holding'den büyüme başarısı

Hitay Yatırım Holding'den büyüme başarısı
04 Şubat 2014 - 13:49 www.finansgundem.com

Hitay Yatırım Holding, 2013 yılında yüzde 30 oranında bir büyüme gerçekleştirdi

Bilgi teknolojilerinden, finansal çözümlere, ödeme sistemlerinden, online araştırmaya, savunma ve güvenlik çözümlerinden, online spor ve şans oyunlarına kadar birçok alanda hizmet veren şirketleri bulunan Hitay Yatırım Holding, 2013 yılında 535 Milyon TL ciro elde etti ve yüzde 30 büyüdü.
Başkan Emin Hitay, “2013 yılında gelişmekte olan ülkelerde yaşanan makro ekonomik sıkıntılara rağmen, Türkiye sağlam politikalar sayesinde dayanıklılık gösterdi. Holding olarak da 2013 yılını beklentilerimizin üzerinde, şirketlerimizin sektörlerine yönelik fırsatları ve trendleri yakından takip ederek, iyi konumlandırmalarımızın meyvelerini alarak geçirdik. 2014 yılında piyasalarda daha ihtiyatlı bir havanın hakim olacağını ön görüyoruz. Aralık ayı  başında 2014’e yönelik hedeflerimizi belirledik ve bu  çerçevede 2014 yılını konsolide olarak, şirketlerimizin her birinin hızlı büyümesinden ve Bilyoner.com’daki payımızın artışından hareketle 1.016.000.000 TL ciro ile kapatmayı hedefledik. Piyasadaki son zamanlardaki dalgalanmalar nedeniyle hedefimizi değiştirmeyi düşünmüyoruz" dedi.
Hitay Yatırım Holding’in Bilyoner.com’daki hissesi yüzde 20’den, yüzde 50’ye yükseldi
Hitay Yatırım Holding Başkanı Emin Hitay yaptığı açıklamada “2013, bizim için son derece başarılı geçen bir yıl oldu. Yılı, hedeflerimizin de üzerinde bir ciroyla, 535 Milyon TL ile kapadık. Ayrıca 2013'te Bilyoner.com’daki yüzde 20 olan hissemizi, yüzde 50’ye çıkardık. Türkiye’nin ilk ve lider online spor ve şans oyunları platformu olan Bilyoner.com, başarı grafiği her daim yükselişte olan, önde gelen şirketlerimizden  biri” dedi.
Hitay Yatırım Holding’in şu an portföyünde bulunan şirketler arasında Türkiye'nin lider saha hizmetleri ve sistem entegrasyon şirketi Teknoser; 1.2 milyonun üzerinde kayıtlı üyesiyle Türkiye’nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight ve bünyesinde faaliyet gösteren izinli veritabanı Napolyon.com; faktoring şirketi Arena Faktoring; Türkiye perakende pazarına özel, verimlilik artışına odaklanan stok, kampanya ve ödeme sistemleri çözümleri sunan şirketi 2Nokta; savunma ve güvenlik çözümleri sunan Exim ile Türkiye'nin ilk ve lider yasal online spor ve şans oyunları platformu Bilyoner.com bulunmaktadır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)