BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHisarcıklıoğlu, GTO meclis üyesi seçildi----

Hisarcıklıoğlu, GTO meclis üyesi seçildi

Hisarcıklıoğlu, GTO meclis üyesi seçildi
06 Nisan 2018 - 10:37 www.finansgundem.com

Yurt genelinde oda ve borsalarda seçim maratonu sürüyor. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Gebze Ticaret Odası seçimlerinde 2. meslek komitesinde meclis üyesi seçildi

Gebze Ticaret Odası’nda (GTO) yapılan seçiml ere tek aday olarak giren mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 25 meslek komitesinde de galip çıktı. 4. ve 12. meslek komitelerinde farklı liste çıkarılmasına rağmen kazanan yine Çiler oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise 2. meslek komitesinden GTO meclis üyesi seçildi. 3 bin 450 kişinin oy kullandı seçimlerde meclis üyesinin 72 üyesi belirlendi. Seçim sonuçlarının açıklamasından ardından konuşan Nail Çiler,” Gücümüz birliğimiz biz birlikte güçlüyüz” sloganını tekrarlayarak,” Birlik ve beraberlik içerisinde geçen GTO seçimleri için tüm üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Odamıza güç katan bir kongre yaşadık” şeklinde konuştu.

EBSO komite seçimlerinde sürpriz listelerle seçim yapıldı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) 64 meslek komitesinde, 328 meslek komitesi üyesi ile 132 meclis üyesini belirledi. EBSO'da mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ın tek liste olarak çıktığı komite seçimi kazandı. Karşısına henüz aday olmayan Yorgancılar'ın yeniden başkan seçilmesi bekleniyor. EBSO’da 64 meslek komitesinden 12’sinde çift, birinde 3 liste yarıştı. Seçimin sürprizi ise mevcut Meclis Başkanı Salih Esen’e kendi komitesinden rakip çıkması oldu. Seçime 29’uncu Plastik Boru Profil ve Plastikten Mamul Ürünler Sanayi Meslek Komitesi’nde giren Salih Esen’e Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet göste- BATI AKDENİZ’DE İHRACAT ARTIŞ ORANI ren Özdoğan Plastik firması sahibi Adnan Özdoğan rakip çıktı. Yarışı Salih Esen kazandı. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, seçimle ilgili yaptığı ilk değerlendirmede EBSO’ya yakışır güzel bir seçim atmosferinde bulunduklarını söyleyerek, “İnşallah bu önümüzdeki dönemde de başarılı işlere imza atacağız. 12 komite çift liste, biri ise 3 liste seçime girdi. Tek liste olanlar da zaten sonuç belli.Meclisin yapısında genel değişiklik olacağını sanmıyorum” dedi.

Eskişehir Sanayi Odası’nda Celalettin Kesikbaş galip çıktı

Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) yeni başkanı Celalettin Kesikbaş oldu. İki listenin yarıştığı seçimde 16 meslek grubunun bulunduğu ESO Meclisi’nde Kesikbaş’ın listesi 9 Eskişehir OSB Başkanlığı görevini yürüten Nadir Küpeli ise 7 meslek grubunda kazandı. Seçim sonrası açıklama yapan Celalettin Kesikbaş, Eskişehir sanayisini büyütmek amacıyla tüm olanaklarını seferber edeceklerini ifade ederek, “Şimdiye kadar verilen tüm sözlerin, vaatlerin takipçisi olacağız ve bunların gerçekleşmesi için gereken neyse yapacağız. Kent sanayisinin özellikle ihracatla büyümesi ve istihdamın artması için çalışacağız” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası’nda Uğur Erdoğan güven tazeledi

Denizli Ticaret Odası’nda yapılan seçimlerde mevcut başkan Uğur Erdoğan’ın listesi birinci oldu. 30 komiteden oluşan mecliste 9 komitede çift liste yarıştı. Tüm komitelerde Uğur Erdoğan’ın sarı listesindeki adaylar oda meclisine girmeye hak kazandı. Uğur Erdoğan, önümüzdeki günlerde yapılacak seçimlerin ardından başkanlık görevini sürdürecek.

ATO başkan adayı Kulak: Adaylıktan çekilmedim

Adana Ticaret Odası’nın geçen pazar günü yapılan meclis ve meslek komitesi seçimlerinde meclise giren başkan adayı Tarkan Kulak, adaylıktan çekildiği yolundaki iddiaların yakışıksız olduğunu ifade ederek, “Adaylıktan çekilmedim ve hiç bir şartta da çekilmeyeceğim. Tüm seçimlerde birden fazla aday olması demokrasinin gereği” dedi.

Sivas TSO'da iki adaylı yarış

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimleri, tarihinde, yüzde 80.2 katılım oranı ile en fazla ilgi gösterilen seçim oldu. Seçimde 24 gruptan 162 meslek komite üyesi ile 69 meclis üyesi seçildi. Başkanlık için yarışan Sivas TSO’nun mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ile Sivas Doğa Okulları Sahibi Mustafa Eken kendi gruplarından çıkarak meclise girmeyi başardı.(Zeynep Parçam/Dünya)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)