BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHindistan'da silah taşıyan Rus kargo gemisine el konuldu----

Hindistan'da silah taşıyan Rus kargo gemisine el konuldu

Hindistan'da silah taşıyan Rus kargo gemisine el konuldu
20 Temmuz 2022 - 15:30 www.finansgundem.com

Hindistan ordusuna silah taşıyan Rus kargo gemisine Hindistan'ın Cochin limanında el konduğu duyuruldu, konuya ilişkin Rusya'dan açıklama geldi.

Hindistan’da, silah taşıyan Rus kargo gemisine el kondu. Estonya merkezli Bunker Partner OÜ şirketi tarafından Rus kargo gemisi VV MAUA-I hakkında 23 bin 503 dolar değerindeki yakıt ücretini ödemediği nedeniyle açılan davada, Kerala Eyaleti Yüksek Mahkemesi gemiye el konulması gerektiğini açıkladı.

Kararın ardından, Hindistan'a silah taşıyan Rus kargo gemisi, Kerala eyaletinin Cochin limanında kıyıya çekildi. El konulan gemideki silahların mahkeme kararı doğrultusunda boşaltılmasına izin verilirken, Hindistan ordusu için gemiye yüklenen silahların sevkiyatının tamamlanabileceği de öğrenildi.

Rusya'dan açıklama

Rusya'nın Yeni Delhi Büyükelçiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Hindistan Silahlı Kuvvetleri için askeri bir kargonun teslim edildiği Hindistan’ın Cochin Limanı'nda bir Rus gemisine el konulduğu biliniyor.

Olayın koşulları hakkında resmi bir açıklama için Hindistan Dışişleri Bakanlığı’na başvuru yapıldı. Diplomatik departmandan Rus armatör ve mürettebatın haklarına koşulsuz riayet edilmesini sağlaması istendi” denildi.

"Türkiye çalıntı tahıl iddiasıyla Rus gemisini inceliyor"

 

Ukrayna'dan 'Rus gemisine el koyun' çağrısı

 

Norveç limanları Rus gemilerine kapatılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)