BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHindistan'da Modi yeni kabine oluşturmak için bugün görüşmeler yapacak----

Hindistan'da Modi yeni kabine oluşturmak için bugün görüşmeler yapacak

Hindistan'da Modi yeni kabine oluşturmak için bugün görüşmeler yapacak
24 Mayıs 2019 - 11:20 www.finansgundem.com

Hindistan Başbakanı Modi seçimleri büyük çoğunlukla kazandıktan sonra yeni kabine oluşturmak için bugün görüşmeler yapacak

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, genel seçimleri büyük çoğunlukla kazanarak ikinci kez başbakan olarak seçildikten sonra yeni bir kabine oluşturmak için bugün görüşmeler yapacak.

Modi'nin ikinci döneminde yavaşlayan ekonomi ve diğer zorlukların üstesinden gelmesi gerekecek. Seçim Komisyonu resmi verilerine göre Modi'nin Bharatiya Janata Partisi(BJP) 542 sandalyenin 296'sını aldı.BJP 2014 yılındaki seçimlerde 282 sandalye almıştı.

BJP, 1984'ten bu yana ilk kez parlamentonun alt kanadında tek bir parti olarak çoğunluğa sahip olacak. ABD-Çin ticaret savaşları tırmanırken ve küresel petrol fiyatları yükselirken bile, dikkatler kin güdülen ve kutuplaştırıcı seçim çalışmalarından sonra yavaşlayan ekonomiye çevrildi.

BJP Genel Sekreteri Ram Madhav, Indian Express gazetesindeki yazısında, "Makroekonomik tablo istikrarlı ve umut verici görünmekle birlikte, birçok önemli noktanın hükümetten desteğe ihtiyacı var.

Hindistan, ABD ile Çin arasında sürmekte olan ticaret savaşından veya ABD ile İran arasındaki jeo-stratejik çatışmadan tamamen izole kalamaz" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)