BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHindistan'da büyük yatırımlar durabilir----

Hindistan'da büyük yatırımlar durabilir

Hindistan'da büyük yatırımlar durabilir
31 Aralık 2013 - 06:49 www.finansgundem.com

Hindistan'ın en büyük yatırım ajansının maden anlaşması soruşturması, büyük projelerin hayata geçmesini engelleyebilir

Hindistan'ın en büyük yatırım ajansının, 6 ay içinde 3. kez bir maden anlaşmasını soruşturma kararı, hükümetin 160 milyar dolarlık projeleri yeniden hayata geçirme çabalarını riske ediyor.
Central Bureau of Investigation 23 Aralık'ta ülkenin en büyük alüminyum ve bakır üreticisi olan Anil Agarwal hakkında soruşturma başlattı. Kuruluş, şirketi, 2002'de metal ve kimyasal üretiminde kullanılan çinko üreten Hindustan Zinc Ltd.'ın yüzde 26 hissesini almasındaki bazı usûlsüzlüklerle itham etti.
Macquarie Capital Securities (India) Pvt.’nin araştırma müdürü Rakesh Arora, Hindistan Başbakanı Manmohan Singh'in altyapı inşaatlarını geliştirmek ve ekonomiyi 10 yılın en düşük büyümesinden toparlamak için çalıştığı dönemde gelen soruşturmaların, yeni yatırımları kısıtlayacağını söyledi. Arora, Hindistan'ın madencilik sektöründeki artan denetimlerin, yatırımları, denetim risklerinin daha az olduğu ülkelerdeki projeleri fonlamaya itebileceğine dikkat çekti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)