BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHindistan'da aşırı sıcaklar kuşları vurdu----

Hindistan'da aşırı sıcaklar kuşları vurdu

Hindistan'da aşırı sıcaklar kuşları vurdu
12 Mayıs 2022 - 12:31 www.finansgundem.com

Güney Asya'nın geniş bir kesimi son yılların en sıcak yazlarından birini yaşıyor. Kavurucu sıcak hava dalgası nedeniyle her gün yere onlarca kuşun düştüğü belirtiliyor.

Güney Asya'nın geniş bir kesimi son yılların en sıcak yazlarından birini yaşıyor. Rekor sıcaklıkların yaşandığı ve su kaynaklarının kurumaya başladığı Hindistan'da hükümet, artan yangın riski konusunda uyarılıyor.

Veteriner hekimler, Hindistan'ın batısındaki Gujarat eyaletindeki su kaynaklarını kurutan kavurucu sıcak hava dalgası nedeniyle her gün yere onlarca kuşun düştüğünü belirtiyor.

Ahmedabad'da kar amacı gütmeyen Jivdaya Charitable Trust adlı vakıf tarafından idare edilen hayvan hastanesindeki doktorlar, son birkaç hafta içinde binlerce kuşu tedavi ettiklerini ve kurtarma ekiplerinin her gün onlarca kuşu tedavi merkezine getirdiğini söyledi.

Hava sıcaklığının 50 dereceye yaklaştığı bölgede veteriner hekimler, kuşlara şırınga yoluyla multivitamin ve su vererek tedavi etmeye çalışıyor.

Özel koğuşlar kurulması için tavsiyede bulundular

Vakıfla yakın çalışan ve on yıldan fazla bir süredir kuşları tedavi eden Manoj Bhavsar, "Bu yıl son zamanların en kötü yazlarından biri oluyor. Kurtarılması gereken kuş sayısında ciddi bir artış görüyoruz” dedi.

Gujarat'taki sağlık yetkilileri, sıcaklıkların artması nedeniyle sıcak çarpması ve benzer rahatsızlıklara yönelik hastanelere özel koğuşlar kurmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Aşırı sıcak Hindistan'da kesintilere yol açtı

 

Hindistan'da eğitim, tarım ve enerji kaynakları zorda

 

Hindistan dünyadaki buğday arz açığını kapatmak istiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)