BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHindistan Afrika’ya aşı gönderecek----

Hindistan Afrika’ya aşı gönderecek

Hindistan Afrika’ya aşı gönderecek
30 Kasım 2021 - 10:11 www.finansgundem.com

Dünyayı korona virüsün yeni varyantı Omikron korkusu sararken Hindistan Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Afrika ülkelerine aşı gönderme sözü verildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Kovid-19'un yeni bir varyantı olan Omikron'un ortaya çıktığını görüyoruz. Şu ana kadar Omicron varyantından etkilenen, Afrika başta olmak üzere ülkelerle dayanışmamızı ifade ediyoruz. Hindistan Hükümeti, Hindistan'da üretilen aşıların tedariki de dahil olmak üzere, Omicron varyantı ile mücadele eden Afrika ülkelerini desteklemeye hazırdır” denildi.

ŞU ANA KADAR 25 MİLYON AŞI TEDARİK EDİLDİ 

Bakanlık, şu ana kadar Hindistan’ın Afrika’da 41 ülkeye 25 milyon dozdan fazla aşı hibe edildiğini belirterek, “Hindistan, şimdiye kadar, 16 ülkeye hibe olarak yaklaşık 1 milyon doz ve 33 ülkeye COVAX tesisi kapsamında 16 milyondan fazla doz dahil olmak üzere, Afrika'daki 41 ülkeye 25 milyon dozdan fazla Hindistan yapımı aşı tedarik etti” ifadelerine yer verdi.

Almanya'da eczanelerde aşı yapılması talebi

 

Avusturya'da aşı karşıtları için ağır cezalar geliyor

 

Fransa'da aşırı sağcı, göçmen karşıtı grup yasaklandı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)