BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHıncal Uluç: F.Bahçe'yi şampiyon yapacaklar----

Hıncal Uluç: F.Bahçe'yi şampiyon yapacaklar

Hıncal Uluç: F.Bahçe'yi şampiyon yapacaklar
04 Şubat 2015 - 11:58 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı haftalar ilerledikçe daha da kızışmaya başladı

Sabah Gazetesi'nin önemli kalemlerinden Hıncal Uluç, yarışın sonucunun belli olduğunu ve mevcut federasyon, hakemler ve yayıncı kuruluşun Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istediğini iddia etti.

İşte Hıncal Uluç'un Sabah Gazetesi'nininternet sitesinden Özge Aydın'a verdiği röportajdan dikkat çeken pasajlar;

Hamza Hamzaoğlu ilk geldiği günlerde umut vermişti. Ama Galatasaray'ın son maçlarına baktığımız zaman büyük bir düşüş var. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı nerede görüyorsunuz?

"Bence şampiyon belli. Şampiyon Fenerbahçe. Bu federasyon, bu hakemler ve bu yayıncı kuruluş şampiyonluğu başkasına vermez. Tüm bunlar yetiyormuş gibi Galatasaray'ın Sayın Başkanı Duygun Yarsuvat işi gücü bırakmış, geldiği günden beri Galatasaray'a hakaret eden, Galatasaray'ı aşağılayan, Galatasaray'a saldıran Aziz Yıldırım'ın avukatlığına savunmuş. Yani profesyonel bir iş olsa bu lafları etmek için Duygun Yarsuvat, Aziz Yıldırım'dan milyonlarca lira yasal avukatlık ücreti alır. Durup dururken sana mı kalır ya! Galatasaray'dan 'düşman' diye söz eden, 'düşman' lafını telaffuz eden Aziz Yıldırım'ı savunmak sana mı kalır? Şimdi Galatasaray Başkanı dâhil herkes Fenerbahçe'den yanayken... Galatasaray'ın mücadelesi Avrupa Ligi'dir. "

"Fenerbahçe'nin şampiyon olması lazım! Mustafa Denizli'nin de tabii adı var 'Ben söyleyeyim de...' Çok ayıp bir sahnedir. Yani bütün bunları bir araya getirdiğin zaman bu hakemlerle Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesi mümkün değil. Bu hakemler tembihlenmiş. Hepsi birden yani Cüneyt Çakır dâhil Fenerli olur mu ya! Ki Cüneyt Çakır için söylenmedik laf bırakmadı Aziz Yıldırım. Belli ki o laflar etkilemiş. Cüneyt Çakır mum gibiydi. Bu kadar Fener lehine yorumlanır."

VOLKAN EFENDİ....

Volkan'ın ipliği pazara çıktı. Arka arkaya iki olay; Milli maçta sahayı terk ettiği zaman 'Bana hakaret etti' dedi. Onun üzerine savcılık soruşturma açtı. Bütün güvenlik kameraları izlendi, bütün güvenlik görevlileri ile konuşuldu. Bütün şahitlerle konuşuldu ve savcı ancak tek bir kişi hakkında dava açma isteğinde bulundu. O istediği de 8. Asliye Ceza Mahkemesi de 'Bu belgeler dosya açmak için yeterli değildir. Yeterli belge getirirseniz' diye reddetti. Yani, Volkan'ın sahayı terk etmesini gerektiren bir Milli Takımı bırakıp gitmesini gerektiren, stadyumu terk edip gitmesini gerektiren bir olay olmadığı ortaya çıktı. Ama medya bunu es geçti. Türk spor medyasında bu konu ile ilgili tek bir haber yok, bir tek yorum yok. Aynı şeyi Galatasaraylı bir oyuncu yapsaydı bugün o Galatasaraylı oyuncu lanetlenmişti, sahaya çıkamıyordu. Bu medya böyle bir medya. Şimdi bu maçta tribünler Volkan'a 'vatan haini' diye bağırdı. Bir ya da iki kişi değil, tribünler bağırdı ve yayında bu da görüldü. Volkan sahayı ve takımını terk etmedi. Çıktı, maçın sonuna kadar oynadı ve maçın sonunda yaptığı harika kurtarışlarla da Fenerbahçe'nin 3 puan almasını sağladı. Demek ki neymiş Volkan Efendi kardeşim? İşte bunun hesabını soracak Türkiye Futbol Federasyonu olması lazım, bunun hesabını soracak Fatih Terim olması lazım. Ama Türkiye Futbol Federasyonu tıs, Fatih Terim de tıs. Çünkü Fenerbahçe şampiyon olmalı. Karar alınmış arkadaşlar!

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)