BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHillary Clinton yeniden aday olacak mı----

Hillary Clinton yeniden aday olacak mı

Hillary Clinton yeniden aday olacak mı
09 Aralık 2019 - 07:42 www.finansgundem.com

Trump'ın eski baş stratejisti Bannon'a göre Hillary Clinton Demokrat Parti'yi Bloomberg'in eline bırakmamak için 2020 seçimlerine girmeyi hedefliyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski baş stratejisti Steve Bannon, Fox News'te yayınlanan 'Sunday Morning Futures' programında 2020 seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Sağ popülist siyasetin önde gelen isimlerinden olan Bannon, yaptığı açıklamada Hillary Clinton'ın seçimlere girmeyi beklediğini, çünkü Demokrat Parti'yi iş adamı ve eski New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg'den 'kurtarmak istediğini' söyledi.

Bannon, "Clinton vuruşunu yapıp içeri girmeyi ve 'Demokrat Parti'yi kurtaracağım, Michael Bloomberg liberal veya ılımlı bir Cumhuriyetçidir. O bir Demokrat değil' demeyi bekliyor" diye konuştu.

Bannon, iddialarının Clinton'un geçen hafta çarşamba günü SiriusXM radyosunda katıldığı 'Howard Stern Show' programındaki ifadeleriyle doğrulandığını belirtti.

Clinton hariç hiçbir Demokratın, partinin birincil adayı olamayacağını kaydeden Bannon, Clinton'ın seçimlere girmek için 'tetikte olduğunu' belirtti. (Sputnik Türkiye)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)