BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHillary Clinton, Biden'a desteğini açıkladı----

Hillary Clinton, Biden'a desteğini açıkladı

Hillary Clinton, Biden'a desteğini açıkladı
29 Nisan 2020 - 02:56 www.finansgundem.com

Clinton eski Başkan Yardımcısı Biden’la birlikte internet üzerinden düzenlenen bir etkinlikte yaptığı açıklamada, ‘’Joe Biden gibi bir lidere, bir başkana ihtiyacımız olan bir zamandayız’’ ifadesini kullandı

ABD’de bir önceki başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’nin adayı olan Hillary Clinton, 2020 seçimleri için Joe Biden’a desteğini açıkladı.

Clinton eski Başkan Yardımcısı Biden’la birlikte internet üzerinden düzenlenen bir etkinlikte yaptığı açıklamada, "Joe Biden gibi bir lidere, bir başkana ihtiyacımız olan bir zamandayız’’ ifadesini kullandı.

Clinton burada, "Sizi destekleyen birçok sese ben de katılıyorum. Sadece sizi desteklemek için değil, bu başkanlık seçiminde tehlikede olan birçok konunun altının çizilmesine yardım etmek için de kampanyanızın bir parçası olmaktan çok mutluyum" sözleri ile Biden'a desteğini açıkladı.

Eski Başkan Barack Obama da iki hafta önce Biden’a desteğini beyan etmişti. Obama yönetiminde Biden Başkan Yardımcısı, Clinton da ilk dönemde Dışişleri Bakanı olarak görev yapmıştı.

Hillary Clinton 2016 seçimlerinde Başkan Donald Trump’a karşı yarışı kaybetmişti.

Biden’ın ön seçimlerdeki rakiplerinin yarıştan çekilmesi nedeniyle 3 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerde Trump’ın Demokrat Parti’den rakibi olması öngörülüyor.

Trump’ın kampanya müdürü Brad Parscale yaptığı açıklamada, ‘’Başkan Trump Clinton’a karşı bir kez galip gelmişti ve şimdi de Clinton’ın seçtiği adayı yenecek’’ dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)