BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHidayet Karaca: Yazıklar olsun----

Hidayet Karaca: Yazıklar olsun

Hidayet Karaca: Yazıklar olsun
14 Aralık 2014 - 09:13 www.finansgundem.com

Samanyolu Grubu başkanı Hidayet Karaca gözaltına alındı

Hidayet Karaca şu sıralar avukatı ile birlikte emniyette bulunuyor.

Polis,hükümetin muhalifleri sindirme operasyonu kapsamında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Dr. Hidayet Karaca'nın evine polis baskın düzenledi. Sabah saatlerinde 3 ekip otosuyla Hidayet Karaca'nın evine gelen polis ekipleri, Hidayet Karaca'nın evinde arama yaptı. Ekipler, medyanın evde yapılan aramayı görüntülemesine izin vermedi.

Samanyolu TV'deki odasında açıklamalarda bulunan Karaca, şöyle konuştu;

"BU GÖRÜNTÜLER TÜRKİYE'YE YAKIŞMIYOR"
Eğer gözaltı kararı varsa kendileriyle beraber gideriz. İçimiz huzurlu, alnımız ak, başımız dik. Allah'a hamd olsun böyle bir Hizmet kurumunda çalışıyoruz. Ne gam ne keder olur ki önemli olan millete hizmet etmek, biz de burada kalbimiz mutmain bir şekilde bekliyoruz. Ama bu görüntüler Türkiye'ye yakışan görüntüler değil.

Senaristlerin gözaltına alınmasıyla ilgili de konuşan Karaca;

"BU NEFRET OPERASYONU HAYAL ÜRÜNÜ"
"Senaryolar, senaristlerin hayal dünyasına göre gelişir. Demek ki bu nefret operasyonu, bir hayal ürünü çünkü senaryolar bir hayal ürünü.Çünkü senaristler hayal ürünü yazıyorlar. Yazıklar olsun.

Şu an resmi belge bekliyoruz. Evet başsavcıya gitmiştik bilgi için. Biliyorsunuz son çıkan yönetmeliklere göre yapılacak operasyonlarda başsavcıların haberi olacaktı. Bu kadar önemli bir hayal ürününde de demek ki başsavcıya haber etmemişler. Canları sağolsun önemli olan evrak. Evrak gelsin, evrağa göre bakacağız.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)