BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHeyelanda 4 terörist öldü----

Heyelanda 4 terörist öldü

Heyelanda 4 terörist öldü
08 Mart 2013 - 10:31 www.finansgundem.com

Hakkari'nin Çukurca'nın güneyinde Irak topraklarında Çığlı bölgesinde heyelan altında kalan bir evde 4 PKK'lı terörist öldü

Hakkari’nin Çukurca İlçesi sınırlarına yakın Irak topraklarında meydana gelen heyelanda, PKK’lıların barındığı ev toprak altında kaldı. Heyelanda, aralarında Şimal kod adlı grup liderinin de bulunduğu 4 PKK’lı ölürken, 2 PKK’lı da yaralandı.
Olay dün gece yarısı Çukurca’nın Çığlı Köyü’nün karşı tarafında bulunan Irak topraklarındaki Bülbül Köyü yakınlarında meydana geldi. Bölgede etkili olan yağışlar sonucu toprağın yumuşaması nedeniyle 15 PKK’lının barındığı teröristlere ait ev heyelan altında kaldı.
Heyelanda toprak altında kalan örgüt evinde barınan, aralarında Şimal kod adlı grup liderinin de bulunduğu 4 PKK’lı hayatını kaybederken, 2 PKK’lı yaralandı. 9 PKK’lı ise sağ olarak kurtuldu. Yaralı PKK’lıların Kuzey Irak’ta bir hastanede tedavi altına alındıkları belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)