BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHesaplarında milyon dolar vardı beş parasız uyandılar----

Hesaplarında milyon dolar vardı beş parasız uyandılar

Hesaplarında milyon dolar vardı beş parasız uyandılar
20 Şubat 2020 - 09:43 www.finansgundem.com

Fidelity müşterileri çarşamba günü bir kabus senaryosuna uyandılar. Yatırım hesaplarının boşaldığını gören müşteriler çılgına döndü. Fidelity durumun teknik aksaklık olduğunu açıkladı.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Fidelity yatırım müşterileri Çarşamba günü tam bir kâbus senaryosuna uyandılar. Hesapların 1 milyon dolar parası olan müşteriler internet üzerinden bakiyelerini kontrol ettiklerinde hesaplarının boş olduğunu gördüler. Müşteriler hesaplarının ekran görüntülerini paylaşıp şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Şirket yaptığı açıklamada teknik bir sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Müşterilerine, hesaplarına tekrar tekrar girmelerini öneren yatırım şirketi yaşanan aksaklıktan dolayı özür diledi.

Fidelity 30 milyon bireysel yatırımcısı ve 29,6 milyon aracı hesabıyla 7,8 trilyon dolarlık toplam müşteri varlığı yönetiyor.  Bu varlıkların 1,5 trilyon doları emeklilik portföyleri.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)