BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHer zaman 20 milyar dolar nakitim vardır----

Her zaman 20 milyar dolar nakitim vardır

Her zaman 20 milyar dolar nakitim vardır
10 Eylül 2015 - 20:35 www.finansgundem.com

Amerikalı efsanevi yatırımcı Warren Buffet, CNBC televizyonunda yaptığı söyleşide Her zaman 20 milyar dolar nakit param vardır dedi.

85 yaşındaki Buffet her zaman çok nakit parayı severim derken, önümüzdeki günlerde daha az yatırım yapıp, nakit rezervlerini artıracağını söyledi. Bu günlerdeki ekonomik gelişmenin iyi olduğunu söyleyen Buffet, bir ekonomik patlama beklemediğini de sözlerine ekledi. Atacağı adımlar, rakiplerince önceden hesaplanamayan Buffet, beklenmeyen atılımlarla zenginliğine zenginlik kattı.

Petrol devi Exxondaki hisselerini hammadde piyasasının geleceğini iyi görmediğini söyleyip satan Buffet, bu satıştan kısa bir süre sonra diğer rafineri devi Phlipps 66'ya yatırım yapmıştı. Bu satın almanın hammadde piyasasının iyileşmesi nedeniyle olmadığını söyleyen Buffet şirketi ve yönetimini sevdiğimiz için satın alıyoruz demişti. Buffetin satın alması sonrası şirketin hisseleri Ocak ayından beri yüzde 15 artış gösterdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)