BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiHepsiburada’da fenomen indirimler başladı----

Hepsiburada’da fenomen indirimler başladı

Hepsiburada’da fenomen indirimler başladı
23 Mayıs 2023 - 12:15 www.finansgundem.com

Hepsiburada’nın mayıs ayına özel Fenomen İndirimler’inde, tüm kampanyalara ek net indirimler de geliyor. Elektronikten kozmetiğe, modadan süpermarket ürünlerine birçok ihtiyaç, bütçe dostu fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla 22-25 Mayıs’ta Hepsiburada’da.

Türkiye'nin Hepsiburada’sı, teknoloji, kozmetik, moda, süpermarket kategorilerinde ihtiyaçlarını bütçe dostu fiyatlarla karşılamak isteyenleri 22-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Fenomen İndirimler’ine bekliyor.  Fenomen İndirimler, “şimdi al 3 ay sonra öde” kolaylığıyla da ihtiyaçlarını ötelemeden almak isteyenlerin cüzdanını rahatlatacak çözümler sunuyor.

Giyimden kozmetiğe, süpermarketten teknolojiye fırsat şöleni

Hepsiburada’nın Mayıs ayına özel Fenomen İndirimler’inde, 22 Mayıs günü kozmetik, süpermarket ve çocuk ürünlerinde tüm indirimlere ek, 300 TL ve üzeri alışverişlerde sepette %15 net indirim gerçekleşecek. Süpermarkette Alpro tekli süt ürünlerde tek fiyat 54,95 TL, Makarna Lütfen ürünlerinde sepette %40 indirim, Komili markalı ürünlerde 500 TL'ye 50 TL indirim, Lipton markalı ürünlerde sepette %40 indirim uygulanacak. Kozmetik ürünlerinde La Roche Posay, Cerave ve Vichy marka ürünlerde 500 TL’ye %15 indirim, The Body Shop markalı ürünler sepette %50 indirimle satışa sunulacak.

Fenomen İndirimler devam ederken 23 Mayıs günü giyim, ayakkabı, çanta ve spor ürünlerinde akşam 18:00’den itibaren tüm indirimlere ek 250 TL'lik alışverişlerde 50 TL, 500
TL'lik alışverişlerde 100 TL indirim fırsatı Hepsiburada’da yer alacak. Aynı zamanda tüm hafta boyunca adidas, Nike, Penti, Avva, Lee Wrangler, Damat, Under Armour, İpekyol, Twist, U.S. Polo, Defacto gibi markalarda Hepsiburada'ya özel sepet indirimleri fırsatıyla satın alınabilecek. Hepsiburada moda severlerin vazgeçilmezi June markasında ise 300 TL ve üzeri alışverişlerde sepette %15 net indirim fırsatı sunacak. Ayrıca sadece Hepsiburada'da bulunan LITHE markasında lansmana özel sepette %50 net indirim uygulanacak. 

Ev tekstilinden sofra ve mutfak ürünlerine, mobilyadan aydınlatmaya ihtiyacınız olan ürünlerde tüm indirimlere ek %15 indirim Hepsiburada’da kullanıcılara sunuluyor.  Karaca Home ürünlerinde %50'ye varan indirim, Chakra ürünlerinde 1 Alana 1 Hediye, Madame Coco markalı ürünlerde sepette %20 İndirim, aydınlatmalarda %20, Varol Tekstil ürünlerinde sepette %15, ev düzenleme ve saklama ürünlerinde sepette %30 İndirim, yapı market ve motorsiklet ürünlerinde sepette %10 İndirim Hepsiburada’da Fenomen İndirimler’i takip edenleri bekliyor.

Tüm bunlara ek olarak Fenomen İndirimler boyunca Fissler markalı ürünlerde sepette %15 indirim, Tefal markalı ürünlerde sepette %10 indirim, English Home ürünlerinde %50'ye varan indirim, ev tekstili ürünlerinde 500 TL'ye 100 TL indirim, mobilyalarda sepette %25 indirim,  halı ve yataklarda sepette %50 indirim ihtiyaçlarını ötelemeden almak isteyen Hepsiburada kullanıcılarına sunuluyor.

Her gün yenilenen elektronik ürünlerde süper fırsatlar

İndirimler süresince elektronik ürünlerde de kaçırılmayacak fırsatlar ziyaretçileri bekliyor. Laptop ve tabletlerin yanı sıra Airfryer ve robot süpürgelerde de süper indirimler bu ürünleri almak veya yenilemek isteyenleri bekliyor. Cep telefonu kategorisinde de akıllı telefonlar Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB ve Honor X9a 128 GB, taksitli ödemede en iyi fiyat garantisiyle Hepsiburada’da elektronik tutkunlarını bekliyor.

Hepsiburada’da Bayrak Değişimi

Hepsiburada Premium 1 milyon üyeye ulaştı, Premium'lular 1.2 milyar TL fayda sağladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)