BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHepsiburada.com Türkiye'nin en çok konuşulanı oldu----

Hepsiburada.com Türkiye'nin en çok konuşulanı oldu

Hepsiburada.com Türkiye'nin en çok konuşulanı oldu
12 Mart 2015 - 15:14 www.finansgundem.com

Hepsiburada.com’un sektördeki liderliği araştırmalarda da kendini gösteriyor

Hepsiburada.com, e-ticaret sektörünü büyütmek için yaptığı faaliyetler ve tüketicilere sunduğu avantajlarla ses getirmeye devam ediyor. Medya takip ajansı Interpress'in medyadaki e-ticaret sektörü haberleri üzerine yaptığı araştırmaya göre, hepsiburada.com 2014 yılında en çok konuşulan e-ticaret platformu oldu.

Online alışveriş, perakende sektörü içindeki payını her geçen gün büyütürken, e-ticaret sitelerinin yazılı basındaki haber frekansı da artış gösteriyor. E-ticaret sektörü hakkında, 2014 yılında ekonomi sayfalarında çıkan haberlerin bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 20 artarak 14.825 habere ulaştığı belirlendi.

Interpress tarafından ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide çıkan haberler üzerine bir inceleme yapıldı. Yayınlanan bu haberler içinde 803 haberle en çok hepsiburada.com’un adının geçtiği belirlendi.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com, 500 bin ürün çeşitliliği ile tüketicilere tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan çözme imkânı sunuyor. Müşteriler, “Tek tıkla alışveriş” hizmeti sayesinde kredi kartı bilgilerini tekrar tekrar girmeden alışveriş yapabiliyorlar. Müşteriler ayrıca siparişlerini haftanın yedi günü “Randevulu Bugün Teslimat” hizmetinden yararlanarak aynı gün içerisinde alabiliyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)