BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHemşirenin dikkati hastane bahçesindeki ATM faresini yakalattı----

Hemşirenin dikkati hastane bahçesindeki ATM faresini yakalattı

Hemşirenin dikkati hastane bahçesindeki ATM faresini yakalattı
12 Şubat 2022 - 04:12 www.finansgundem.com

Kırıkkale'de hastane bahçesindeki otomatik para çekme makinelerini spiral ile keserek hırsızlık yapmaya çalışan 2 şüpheli hemşirenin dikkatine takıldı. Hemşirenin ihbarı sonrası 2 şüpheliden biri yakalandı, diğeri aranıyor

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin bahçesinde gece saat 01.00'da iki şüpheli otomatik para çekme makinelerini (ATM) spiral ile keserek hırsızlık yapmaya çalıştı. Olayı fark eden hemşire güvenlik güçlerine haber verdi. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin geldiğini fark eden şüpheliler, kaçmaya başlayınca hastane bahçesinde hırsızlarla emniyet ekipleri arasında takip yaşandı. Şüphelilerden biri takip sonucu hastane bahçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Ekiplerin yaptığı incelemede, şüphelilerin ATM'lere yakın bir noktaya aracı park ederek aracın içerisindeki jeneratörden kablo çektikleri tespit edildi. Spiral ile 2 ATM'nin arka kapısını kesmeye çalıştıkları görülen şüphelilerden kaçak olanı yakalamak için çalışma başlatıldı.






ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş12 Şubat 2022 12:56

    Herkes aptal bir bunlar akıllı... Hemşire hanımı kutlarım, bu gibi cahillere de kapak olsun, içeride yatsınlar havalar da soğuk iyi gelir.