BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHem Yoga, hem tatil, hem yenilenme diyenler için..----

Hem Yoga, hem tatil, hem yenilenme diyenler için..

Hem Yoga, hem tatil, hem yenilenme diyenler için..
16 Ocak 2016 - 08:46 www.finansgundem.com

Her yaştan, şehirden, ülkeden katılan yüzlerce kişi, 23-24 Ocak’ta Yoga Academy’nin düzenlediği Uluslararası Yoga Festivali’nde buluşuyor.

2016’nın ilk Yoga Festivali sağlık, mutluluk, coşku ile dolmak, yenilenmek için kendinize ve sevdiklerinize en değerli armağan. Yaşam her sabah yenilenerek başlarken, yenilenmenin temeli sağlıklı bir beden-zihin-ruh dengesine dayanıyor. Ne kadar sağlıklı isek o kadar yepyeniyiz!! İşte bu Yoga Festivali’nde sunulan kadim Orijinal Yoga Sistemi uygulamaları da doğal yoldan sağlıklı olmanın temellerini atıyor. Çünkü Orijinal Yoga Sistemi sağlıklı bir yaşam sporu olanağı sunuyor. 
Her yaştan, şehirden, ülkeden katılan yüzlerce kişi ile dünyanın her ay yapılan tek  Uluslararası Yoga Festivali’nde buluşuyor. Festival yetkilileri, ailece yada tek başına özgürce, herkesin katıldığı bu cıvıl cıvıl festivale, tüm yenilenmek isteyenleri beklğdiklerini söylüyor.. 



Yoga Academy’nin düzenlediği ve Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı – Büyük Üstad Akif Manaf önderliğinde hazırlanan festivalde 4 ana Çakra (enerji merkezi) çalışması,  interaktif söyleşi Tüm Sorulara Cevaplar, Biyoenerji, Nefes, Meditasyon ve Gevşeme çalışmaları yer alıyor. Yoga koreografileri ve dansları organizasyonu renklendiriyor.
Festival, İstanbul’un yanıbaşı Kocaeli Başiskele’de. Eşsiz körfez manzaralı, lüks ve konforlu, denize sıfır Wellborn Luxury Hotel’de. Hem Yoga, hem dinlence, hem yenilenme diyenler için yeni yılın ilk fırsatında 23-24 Ocak haftasonu buluşmak üzere. 5 yıldızlı otel konforunda, açık büfe brunchlar ve akşam yemeği eşliğinde...
 
YOGANIN FAYDALARI

Festivalde uygulanacak pratik Yoga çalışmalarının faydaları:
ÇAKRA TEKNİKLERİ:  Daha özgüvenli, yaratıcı, kararlı ve en önemlisi sevgi gücü artmış yeni bir insan haline geleceksiniz.
MEDİTASYON: Gerçek meditasyon tekniklerinin bilinci dönüştürmek için nasıl kullanılacağını, zihnin yapısını, bilinicin doğasını, yaşamın kendisini anlamak yolunda ilerleyeceksiniz. Hızla değişen dünyada zihin sabitliği, sağlık, huzur, yaşamın kaynağı, olduğunuz gibi olmaya doğru gelişeceğiniz çalışmalar uygulanacak. 
DERİN GEVŞEME SANATI: Stres, gerilim, uykusuzluk, yorgunluk, huzursuzluk, konsantrasyon bozukluğundan yakınanlara Yoga Nidra Derin Gevşeme Teknikleri verilecek. Yoga Nidra tam bir fiziksel, zihinsel ve duygusal gevşeme haline ulaşmak için sistematik bir yöntemdir. Bilinçli gevşemeyi öğreneceksiniz.
BİYOENERJİ TEKNİKLERİ: Bedenin tüm sistemlerinin dengeli, sağlıklı ve mükemmel hale gelmesini sağlamaktadır. Enerji sistemi dengelenir, rahatsızlıklar giderilir, sağlık gelişir, huzur ve neşe artar. Zihin keskinleşir ve konsantrasyon gücü artar. Hafıza ve yaratıcılık gelişir.
NEFES TEKNİKLERİ: Sinir, solunum, sindirim ve dolaşım sistemlerini olumsuz etkileyen korku, endişe, kaygı ve çeşitli hastalıklardan kurtulmak için gerçek anlamda yardımcıdır.



YOGA FESTİVAL TARİHİ

23-24 Ocak 2016  2 gün 1 gece.
 
Çalışmalar:
Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Büyük Üstad Akif Manaf yönetiminde,
 
23 Ocak Cumartesi
11.00 - Muladhara (kök) Çakra çalıştırma teknikleri - Özgüvenin geliştirilmesi
14.30 - Biyoenerji Teknikleri 
15.30 - Nefes Teknikleri
17.00 - Svadhisthana (pelvis) Çakra çalıştırma teknikleri - Yaratıcılığın geliştirilmesi
19.45 - Yoga Ateşi – (Yoga Koreografi & Dans Gösterileri)
20.00 - Tüm Sorulara Cevaplar- Büyük Üstad ile interaktif söyleşi
 
24 Ocak Pazar
08.00 - Manipura (Karın) Çakra çalıştırma teknikleri - Kararlılığın geliştirilmesi
12.30 - Meditasyon
13.30 - Gevşeme Teknikleri
15.00 - Anahata (Göğüs) Çakra çalıştırma teknikeri - Sevginin geliştirilmesi
 
Isı yalıtımı yüksek Yoga matlarınızı ve kalın kıyafetlerinizi getirmeyi unutmayınız.                                                     
Ders esnasında İngilizce ve İspanyolca çeviriler yapılmaktadır.
Ulaşım
Yoga Festivalimize ulaşım bireyseldir. Farklı şehirlerden otobüs organizasyonu mevcuttur. İstanbul`da otobüsler Kabataş`tan hareket edip Kadıköy’e uğrayacaktır. 
Kayıt ve detaylı bilgi için :
www.yogaacademy.com.tr
[email protected]
T. 0 212 243 96 42 - 0 533 251 75 83
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aysun 17 Ocak 2016 01:09

    Daha önce katılmıştım ve çok çok memnun kaldım. Son derece pozitif bir ortam. Herkese tavsiye ederim. Akif Manaf beyefendiye başarılarının devamını diliyorum