BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHelikopter kazasına yayın yasağı getirildi----

Helikopter kazasına yayın yasağı getirildi

Helikopter kazasına yayın yasağı getirildi
11 Şubat 2019 - 22:45 www.finansgundem.com

İstanbul'da askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 askerin şehit olduğu kazaya yayın yasağı getirildi

Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, Çekmeköy'de 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin yayın yasağı kararı verdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kara Havacılık Havaalanı'ndan havalanan helikopterin Sultangazi Caddesi'ndeki Parkverde Sitesi'ne düşmesi sonucu 4 askerin şehit olduğu olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla Basın Kanunu'nun 3/2. maddesi uyarınca soruşturma tamamlanıncaya kadar yayın yasağı getirilmesini talep etti. 

Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği de Başsavcılığın talebini kabul ederek, soruşturma tamamlanıncaya kadar olay ve soruşturma dosyası hakkında yazılı, görsel medya ile internet ortamında her türlü haber, röportaj ve benzeri yayınlara yayın yasağı konulmasına karar verdi. 

Hakimlik, gereğinin yerine getirilebilmesi için yayın yasağı kararının Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ilgili kurumlara tebliğ edilmesine hükmetti. 

İstanbul Çekmeköy'de helikopter düştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)