BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHelikopter barın üstüne düştü----

Helikopter barın üstüne düştü

Helikopter barın üstüne düştü
30 Kasım 2013 - 05:37 www.finansgundem.com

İskoçya'nın Glasgow kentinde bir polis helikopteri barın üzerine düştü. Can pazarının yaşandığı kazada çok sayıda yaralı var

İskoçya'nın Glosgow kentinde bir polis helikopteri barın üzerine düştü.

İçinde iki polis ve bir sivil pilotun yer aldığı helikopter, yerel saatle 22.25'te Stockwell Caddesi üzerinde bulunan The Clutha isimli barın üzerine düştü. Çarpmanın etkisiyle barın tavanının bir kısmı çökerken, kaza esnasında barda 100'den fazla kişinin bulunduğu tahmin ediliyor.

Kazada can kaybı olup olmadığını dair henüz bir açıklama yapılmazken, yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

İskoç bölgesel hükümetinin başbakanı Alex Salmond, kazanın ardından yaptığı açıklamada, olayın büyüklüğü göz önüne alındığında can kaybına karşı hazırlıklı olmak gerektiğini söyledi.

İskoç polisi de acil yardım ekiplerinin anında olay yerine giderek müdahalede bulunduğunu ancak yaralılarla ilgili henüz detaylı bilgi verilemeyeceğini kaydetti.

Kaza sırasında barda bulunan 34 yaşındaki Fraser Gibson, İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye yaptığı açıklamada, büyük bir patlama sesi duyulduğunu ifade ederek, "Barın bir bölümü toz içinde kaldı. Ne olduğunu anlayamadık. Birkaç saniye şok yaşadık ve ardından insanlar dışarı çıkmaya çalıştı" diye konuştu.

İngiltere Başbakanı David Cameron da Twitter hesabından, "Düşüncelerim Glasgow'daki helikopter kazasından etkilenenlerle birlikte. Acil yardım ekipleri çalışıyor" açıklamasını yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)