BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Helal Adanalı Celal' vefat etti----

'Helal Adanalı Celal' vefat etti

'Helal Adanalı Celal' vefat etti
10 Ekim 2014 - 12:17 www.finansgundem.com

'Helal Adanalı Celal' vefat etti Adana'da politika, spor ve basın camiasında iz bırakan, cemiyet hayatının sevilen simalarından Celal Serin,vefat etti

Adana Demirspor'da yöneticilik yaptığı 1970'li yıllarda kendisine yakıştırılan 'Helal Adanalı Celal' lakabıyla kent halkının gönlünde yer edinen Celal Serin, yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle Reşatbey Mahallesi'ndeki evinde hayata gözlerini yumdu. 

Demokrat, Adalet ve Doğru Yol partilerinde siyaset yapan, Çukobirlik, THY, Petkim ve Aksantaş yönetim kurullarında çeşitli görevler yürüten Celal Serin, Çukurova Üniversitesi'nin kuruluşunda da öncülük eden isimler arasında yer almıştı. 

Başta Süleyman Demirel olmak üzere devrin etkili siyasetçileriyle yakın dost olan Celal Serin, Adana Demirspor'un bir gecesinde yaptığı coşkulu konuşma sırasında kalabalık arasından ayağa fırlayan biri "Helal Adanalı Celal, sana bu yakışır" diye bağırmış, bu söz lakap olarak tüm Türkiye'nin diline yerleşmişti. Adanalıların 'Celal abisi' ve 'Canlı kütüğü' olarak bilinen Celal Serin, cemiyet hayatında hoş sohbetleriyle de gençlere yeni ufuklar açmıştı. 

Celal Serin'in cenazesi 11 Ekim Cumartesi günü Reşatbey Mahallesi stadyum yanındaki evinden alınıp, saat 10.00'da Kabakasal Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)