BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHedeflerimize ancak gençlerle ulaşabiliriz----

Hedeflerimize ancak gençlerle ulaşabiliriz

Hedeflerimize ancak gençlerle ulaşabiliriz
19 Mayıs 2013 - 11:24 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, “Türkiye şanlı cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmak, kişi başına geliri 25 bin dolara çıkartmak, daha zengin ve müreffeh bir ülke olma hedefine odaklanmıştır. Bu hedeflere de ancak en değerli hazinemiz, Türkiye’nin yarınlarını inşa edecek gençlerimizle ulaşabiliriz” dedi.
Bakan Çağlayan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çağlayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışının, Kurtuluş meşalesinin yakılması olduğu gibi, Türkiye’nin geleceğine doğru atılan ilk büyük adım olduğunu ifade ederek, “Türk milleti; Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gelecek nesillere gurur duyabilecekleri bir ülke bırakabilmek için olağanüstü bir mücadele göstermiş, bin bir zorluk ve yoklukla, destanlar yazarak ulusal bağımsızlık mücadelesi kazanılmış ve Cumhuriyet ilan edilmiştir” dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini gençlere emanet etmesi, gençliğe ve Türkiye’nin geleceğine duyduğu güvenin kanıtı olduğunu anlatan Çağlayan, mesajında şunları kaydetti:
“Milli egemenliğe dayanan, ekonomisi büyüyen, uluslararası platformda her geçen gün gücü ve etkisi artan, imrenilen bir ülke olan Türkiye, yarının yöneticisi, işadamı, ihracatçısı, sanayicisi, siyasetçisi olan gençlerle çok daha güçlenecek, bugünün gençleri, yarının Türkiye’sinde etkili bireyler olarak, Türkiye’nin yarınlarını inşa edeceklerdir.
Türkiye’nin en önemli avantajı, sahip olduğu genç ve dinamik nüfusudur, yani gençleridir. Ulu önder Atatürk’ün hedef gösterdiği “muasır medeniyet seviyesine” ulaşabilmek; donanımlı, dünyayı takip eden, gençlerimizle mümkün olacaktır.
Çünkü, Türkiye şanlı cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmak, kişi başına geliri 25 bin dolara çıkartmak, daha zengin ve müreffeh bir ülke olma hedefine odaklanmıştır. Bu hedeflere de ancak en değerli hazinemiz, Türkiye’nin yarınlarını inşa edecek gençlerimizle ulaşabiliriz.
Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)