BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHedef 7 milyar dolarlık ihracatı 13.7 milyar yapmak----

Hedef 7 milyar dolarlık ihracatı 13.7 milyar yapmak

Hedef 7 milyar dolarlık ihracatı 13.7 milyar yapmak
20 Şubat 2019 - 17:15 www.finansgundem.com

7 milyar dolar seviyesindeki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamülleri ihracatının 2023'te 13.7 milyar dolar olması hedefleniyor.

Türkiye’de 7 milyar doların üzerinde ihracat yapan Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri ile üretim sürecindeki Gıda Makineleri sektörünün buluşma noktası IBAKTECH (Ekmek, Pasta, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı), sektörün hızlı gelişimini ve yüksek potansiyelini destekleyen en önemli ticaret merkezlerinden biri olmayı sürdürüyor.

Sektörün ihracatının, 2023 yılında 13,7 milyar dolar olması hedefleniyor. Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen IBAKTECH Ankara; Ankara, İstanbul, Konya, Eskişehir, Kayseri, Balıkesir, Adana, Zonguldak, Samsun, Bursa ve İzmir gibi birçok ilden binlerce yatırımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

7-10 Mart tarihleri arasında, ATO Congresium’daki 10 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek organizasyonda; 100’ün üzerinde katılımcı ve 20 bine yakın ziyaretçiye ulaşılması bekleniyor.

LEZZETİN TARİHİ AR-GE İLE BULUŞUYOR

Avrasya fırıncılık ve pastacılık sektöründeki lider konumunu, İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirdiği fuarlarda kanıtlayan IBAKTECH, verimli iş bağlantılarıyla birlikte ziyaretçilere, sektördeki son gelişmeleri deneyimleme fırsatı sunuyor.

Türk mutfağının ve teknolojinin kapılarını ardına kadar açan IBAKTECH Ankara, ilgili tüm sektörlerin profesyonellerini bir araya getiriyor. Türkiye’nin güçlü mutfak kültürünü tanıtacak fuarda; ekmek, hamur, ambalaj makinaları, ekmek ve pasta katkı maddeleri, gıda ve içecek, çikolatacılık, fırın ve pastane ekipmanları, dondurma, pişiriciler, soğutma grupları, dondurulmuş ürünler ve dekor malzemeleri yer alacak. 2018 yılında IBAKTECH; İstanbul’da 115 ülkeden 81 bin 278 ziyaretçi, İzmir’de ise 10 bin 532 ziyaretçi ağırladı.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)