BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP binasına saldırı: 1 gözaltı----

HDP binasına saldırı: 1 gözaltı

HDP binasına saldırı: 1 gözaltı
14 Temmuz 2021 - 09:28 www.finansgundem.com

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde HDP ilçe binasına silahla saldırıda bulunan kişi gözaltına alındı. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen zanlı, 3 yıl önce de HDP binasına saldırıda bulunmuş.

Muğla Marmaris'te sabah saatlerinde HDP ilçe binasına silahla saldırıda bulunulduğu ihbarı üzerine polis ekipleri sevk edildi.

Saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen A.T.D. (28) polis tarafından gözaltına alındı. Süphelinin saldırıda kullandığı silah da ele geçirildi.

DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞ

Şüphelinin HDP ilçe binasına taksiyle geldiği, 2018 yılında da aynı şekilde HDP ilçe binasının camını kırdığı ve 'mala zarar verme' suçundan işlem yapıldığı tespit edildi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR

Şüphelinin psikolojik tedavi gördüğü, bu nedenle ilaç kullandığı, her ay İstanbul’a psikolog görüşmesine gittiği ve 2012 yılında da İstanbul Ruh Sinir Hastanesi'nde 1 ay süreyle kaldığı belirlendi.

Başkentte dolandırıcılık operasyonu: 14 gözaltı

 

Milletvekiline suikast girişimi soruşturması: 15 tutuklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)