BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHaziran ayı nakdi yardım desteği ödemeleri tarihleri belli oldu----

Haziran ayı nakdi yardım desteği ödemeleri tarihleri belli oldu

Haziran ayı nakdi yardım desteği ödemeleri tarihleri belli oldu
02 Temmuz 2020 - 11:15 www.finansgundem.com

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 8 Temmuz’dan itibaren ödenmeye başlayacağını duyurdu. Ödemeler 8-10 Temmuz arasında yapılacak.

Haziran ayı nakdi ücret desteği ödemesinin tarihi belli oldu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 8 Temmuz’dan itibaren ödenmeye başlayacağını açıkladı.

8-10 TEMMUZ ARASINDA

Bakan Selçuk şunları kaydetti: “Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 8-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. 15 Mart’tan sonra iş akdi feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçiler için 8 Temmuz’da, işverenler tarafından ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçilerden T.C. Kimlik Numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olanlara 9 Temmuz’da, 6 ve 8 olanlara ise 10 Temmuz’da ödemeler yapılacak.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)