BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHazine stokçular için ihbar hattı kurdu----

Hazine stokçular için ihbar hattı kurdu

Hazine stokçular için ihbar hattı kurdu
12 Mart 2020 - 15:14 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanlığı, "Koronavirüs nedeniyle bazı ürünlerdeki fiyat artışı ve stokçuluk iddialarına ilişkin uzman bir ekip görevlendirildi" açıklaması yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, koronavirüs nedeniyle bazı gıda maddeleri, hijyen ürünleri ve tıbbi malzemeler gibi ürünlerde yapılan haksız fiyat artışı ve stokçuluk iddialarına ilişkin olarak şikayetleri almak üzere, Bakanlıkça VIMER-189 ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirildiğini bildirdi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Koronavirüs nedeniyle bazı gıda maddeleri, hijyen ürünleri ve tıbbi malzemeler gibi ürünlerde yapılan haksız fiyat artısı ve stokçuluk iddialarına iliskin olarak sikayetleri almak üzere, Bakanlıgımız VIMER-189 ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirilmistir. Vatandaslarımız konu ile ilgili sikâyetlerini söz konusu hattımıza iletebilirler. Haksız fiyat artısı ve stokçuluk yapmak suretiyle vatandaslarımızın magduriyetine neden olan fırsatçılar ile ilgili süreç, yasal islem baslatılmak üzere Bakanlıgımızca yakından takip edilmektedir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)