BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHazine stajyer öğrenci alacak----

Hazine stajyer öğrenci alacak

Hazine stajyer öğrenci alacak
06 Mayıs 2013 - 14:01 www.finansgundem.com

Hazine Müsteşarlığı yaz dönemine yönelik üniversite öğrencilerinin staj kabullerine başladı

Hazine Müsteşarlığı, yaz döneminde üniversite öğrencilerine yönelik staj programı açtı. Stajdan 81 öğrenci yararlanacak.
Hazine Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Müsteşarlığımızca üniversite öğrencilerine yönelik olarak 17 Haziran ile 13 Eylül 2013 tarihleri arasında staj programı düzenlenecektir.
Başvurular online başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olup, posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
Online başvurunuz tamamlandığında e-posta adresinize bilgi mesajı gönderilecek ve yapılan başvuru değerlendirildikten sonra ayrıca tarafınıza bilgi verilecektir. Yeterli sayıya ulaşıldığında sistem kapatılacaktır.
Stajyerliğe kabul edilen adaylardan aşağıda yer alan belgelerin asılları, en geç stajın ilk gününe kadar Personel Dairesi Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir. Söz konusu belgeler;
1. Öğrenci belgesi,
2. Adli sicil kaydı,
3. Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi,
4. Okulların staj yapma ve süreleriyle ilgili zorunluluğu var ise bunu belirtir okuldan alınan belge,
5. Varsa yabancı dil bilgisini gösterir belge (YDS, TOEFL vb.).
2013 yılı yaz dönemi stajı için üniversitelerin İktisat, İşletme, Maliye, Ekonomi, Kamu Yönetimi, Hukuk, İstatistik, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Matematik, Uluslararası İlişkiler, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Aktüerya, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Tasarım, Radyo Televizyon ve Sinema bölümlerinde öğrenim gören toplam 81 öğrenciye kabul verilmesi planlanmaktadır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)