BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHazine destekli kredi geri ödemeleri 6 ay ertelendi----

Hazine destekli kredi geri ödemeleri 6 ay ertelendi

Hazine destekli kredi geri ödemeleri 6 ay ertelendi
28 Nisan 2020 - 14:13 www.finansgundem.com

Çiftçilerin, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerin aldığı mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek Hazine destekli kredi geri ödemeleri faizsiz olarak 6 ay ertelendi.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek Hazine destekli kredi geri ödemelerin faizsiz olarak 6 ay ertelendiğini açıkladı.

Albayrak, “Son 18 yıldır çiftçimizin hep yanında durduk, alnının terini karşılıksız bırakmamak için elimizden geldiğince imkanlarımızı seferber ettik. Bugün geldiğimiz noktada, Kovid-19 ile ilgili son gelişmelerden etkilenen çiftçimizin-tarımsal üreticimizin yine yanındayız. Mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek Hazine destekli kredi geri ödemelerini faizsiz olarak 6 ay erteliyoruz. Çiftçimize, yaklaşık 6 milyar TL’lik kredi borcunu öteleme imkânı sunuyoruz. Çiftçimize hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)