BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHayırseverlere böyle seslendi----

Hayırseverlere böyle seslendi

Hayırseverlere böyle seslendi
25 Eylül 2013 - 09:26 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cami ve Kuran kursu yaptırmak isteyen hayırseverlere seslendi

Cami ve Kur'an kursu yapmayı düşünen hayırseverlere seslenen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,  Türkiye'nin eğitim kurumlarına ihtiyaç duyduğunu söyledi.
Yalova ve Orhangazi'de Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı ve körfez geçişinde incelemelerini tamamlayan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç,  bir dizi açılışa katılmak üzere Bursa'ya geldi.
'CAMİ DEĞİL OKUL YAPTIRIN'
Burada, işadamı Hasan Öztimur'a 'fahri doktora' unvanı veren Arınç, Öztimur'un mükemmel bir fakülte ve dekanlık binası yaptırarak üniversiteye bağışladığını söyledi.
HAYIRSEVERLER BİRLEŞMELİ
Eğitime katkının, geleceğe, gençlere katkı, ülkeye yapılacak en büyük, en hayırlı işler olduğunu vurgulayan Arınç, geçmişte 'hayırseverlik', 'Allah rızası' denildiğinde halkın daha çok cami, Kur'an kursu yapmayı anladığını belirtti.
Bu konuda çok büyük işler yapanlar bulunduğunu ancak artık Türkiye'nin ihtiyacının eğitim kurumları olduğunu dile getiren Arınç, 'Ne kadar hayırseverimiz varsa kendi imkanları yetmiyorsa başkalarıyla birleşerek eğitim kurumları yapmalı, fakülteler, liseler, meslek liseleri, ilköğretim kurumları yapmalı' değerlendirmesinde bulundu.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aysoy25 Eylül 2013 10:46

    Yıllardır Türkiye de Cami fazlası , okul eksiği var dediğimiz için bizi dinsizlikle itham ediyordunuz, ediyordun. Sonunda sen de... hadi hayırlısı.

  • vatandaş25 Eylül 2013 10:06

    İhtiyaç varsa camide yapılımalı.Yok eğer ihtiyaç okulsa okul yapılmalı.Doğrusu bu.Bakın, meslek lisesi meselesi memleket meselesi diyen Koç bile çark etmiş.Peki ne demeye başlamış;çocuklar küçük yaşta doğru mesleği seçemeyebilir.Bu nedenle meslek yüksek okulları meselesi memleket meselesidir hatta meslek liseleri kapatılmalı demeye başlamış.Bu çerçevede hayır için(!) 10 tane ayrı meslek yüksek okulu yaptırıp YÖK e bağışlayacakmış.Ayrıca çocuklar dışarda kalmasın diye yurtlarını bile yaptırıp YURTKURa bağışlayacakmış.Bana inanmıyorsanız açın telefon sorun!....

  • martı25 Eylül 2013 09:32

    nihayet ağzından hayırlı bir söz çıktı