BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHaydarpaşa'da facia----

Haydarpaşa'da facia

Haydarpaşa'da facia
28 Aralık 2013 - 04:10 www.finansgundem.com

Vagonların üstüne çıkıp fotoğraf çekmek isteyen Alman turistlerden 3'ünü elektrik çarptı

Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda dün saat 16.30 sıralarında fotoğraf çekmek için gelen ve vagonlardan birinin üstüne çıkan 7 Alman turisten 3’ünü elektrik çarptı.

Genç turistler fotoğraf ve film çekerken halen bölgede bulunan trenlerin çalışması için faal durumda olan ve 32 bin volt elektrik bulunan gerilim hattına kapıldı. Olay üzerine bölgeye itfaiye ve kurtarma ekipleri çağırıldı.

HAYDARPAŞA'DA AKILALMAZ OLAY

Elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan ve elleri ayakları yanan Justus Hack (24) ağır yaralanırken, diğer yaralılar Julien Maria (24) ve Paul Ester (24) ambulanslara alındı. Turistlerden ağır şekilde yaralanan Hack, itfaiyenin yardımı ile sedyeye koyularak vagonun üzerinden indirildi. Yanıkları bulunan ağır yaralı Justus Hack, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne götürülürken durumu daha iyi olan Maria ve Ester Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haydarpaşa Garı’nda görevli olan teknik ekip elemanları ise elektrik akımının 1 metre mesafeden etkili olduğunu, Alman turistlerin bölgeye nasıl girdiklerini bilemediklerini söyledi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)