BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHavuzda vakum faciası----

Havuzda vakum faciası

Havuzda vakum faciası
13 Haziran 2021 - 22:30 www.finansgundem.com

Adana'nın Çukurova ilçesinde 10 yaşındaki çocuk 30 santim derinliğindeki havuzda vakumun çekmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi’ndeki bir işletmeye ait havuzda meydana geldi. İddiaya göre, 10 yaşındaki Deniz Poyraz Karslı, annesi Dila ve akrabalarıyla birlikte yüzmek için havuza gitti.

Arkadaşlarıyla birlikte derinliği 30 santim olan havuza girdi. Bir süre yüzen Karslı çırpınmaya başlayınca arkadaşları çığlık attı. Bu arada havuza çocuğunu getiren bir hemşire sesleri duyunca yardıma koştu.

Annesi Dila Karslı oğlunu çıkarmaya çalıştı ancak vakum çocuğu çektiği için kurtaramadı. Bu sırada hemşire vakuma ayağını sokup çekim gücünü azaltınca çocuğu havuzdan çıkartabildiler. Hemşire çocuğa kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Çocuk kısa sürede havuza gelen ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

'Çektik ama çıkaramadık'

Anne Dila Karslı çocuğunun dizine gelmeyen suda boğulduğunu belirterek, “Oğlumu Cuma günü havuza götürdüm. Arkadaşlarıyla birlikte havuzda oynarken birden ses geldi. Havuza gittim oğlumun kafası su içinde sırt üstü çırpınıyordu onu çektim ama çıkartamadım. Bir hemşire de yardım etti ancak bir süre çıkartamadık. Daha sonra hemşire ayağını vakuma soktu onun sayesinde çıkardık. Daha sonra hastaneye kaldırıldı. Ancak kurtarılamadı. Hem çocukların havuza girdiği saatte vakum çalışıyor hem de vakum kapağı kırıkmış bu nedenle havuz sorumlularından şikayetçiyim. Tek çocuğumdu. Babası da Cezayir'de çalışıyordu” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Musul'da DEAŞ'ın katlettiği 500 kişilik iki toplu mezar bulundu

 

Marmara'da müsilaj seferberliği: 5 günde 1700 metreküp temizlendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)