BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHavayolu şirketi skandallarla sarsıldı----

Havayolu şirketi skandallarla sarsıldı

Havayolu şirketi skandallarla sarsıldı
25 Eylül 2013 - 11:41 www.finansgundem.com

Fransız havayolu şirketi Air France’ın adı üst düzey suçlara karıştı

Air France hırsızlık ve uyuşturucu skandallarıyla sarsıldı. Havayolundan yapılan açıklamada, salı günü Zürih inişli uçuşlarının birinde yükleme sırasında yaklaşık 2 milyon dolar değerinde altının çalındığı itiraf edildi. Havayolu şirketinin karıştığı skandallar bununla da sınırlı kalmadı.
UYUŞTURUCU SKANDALI
Air France’a ait uçakların birinde 30 bavul kokain ele geçirildi. Uzmanlar, her iki skandalın havayolu şirketinin güvenlik önlemlerine yönelik endişeler doğurduğuna işaret etti. Fransız polisi, altın hırsızlığı vakasını resmi olarak açıkladı. Altınların güvenliğinden sorumlu olan ABD’li güvenlik şirketi Brink, Zürih uçuşu sırasında sorumluluğun artık kendilerine olmadığını açıkladı.
GEREKLİ İNCELEMELER BAŞLATILDI
Air France ise hırsızlık vakasında tüm sorumluluğun kendilerine ait olduğunu, konu hakkında gerekli incelemelerin başlatılacağını açıkladı. Kokain vakasının da inceleme altına alındığı ifade edildi. Fransa İçişleri Bakanı Manuel Valls, Venezuela uçağında ele geçirilen kokainlerin cumartesi günü yok edildiğini açıkladı. Venezuela İçişleri Bakanı Miguel Rodriguez ise Air France içinde suça ortaklık yapan kişilerin varlığına inandıklarını ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)