BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHavaş seferleri Ankara'da da durduruldu----

Havaş seferleri Ankara'da da durduruldu

Havaş seferleri Ankara'da da durduruldu
25 Eylül 2014 - 18:10 www.finansgundem.com

Havaş'ın Ankara Esenboğa Havalimanı ile şehir merkezi hattında verdiği yolcu taşımacılığı hizmeti durduruldu

Havaş'ın Ankara Esenboğa Havalimanı ile şehir merkezi hattında verdiği yolcu taşımacılığı hizmeti, Ankara Belediyesi'nin şehir merkezi havalimanı arasındaki hattı 10 yıl süreyle özel bir şirkete kiralaması kararının ardından durduruldu.

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal tarafından yapılan açıklamada, DHMİ ve SHGM'den alınan yolcu taşımacılığı ruhsatı ile ulaştırma hizmeti sağlayan araçların şehir terminalinde bekletildiği belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Yolcu sayısı bakımından küçük ölçekte olan havalimanları da dahil olmak üzere, Türkiye’nin 18 şehrinde hiçbir fark gözetmeden bir anlamda kamu hizmeti niteliğindeki yolcu taşımacılığı faaliyetimize devam ederken, İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehirdeki faaliyetlerimizin belediyeler tarafından Danıştay kararına rağmen  durdurulması manidardır. Bu hukuksuzluğu mutlaka bağımsız  yargı halledecektir.

Ülkemizin çeşitli şehirlerindeki bir çok havalimanında, havalimanı - şehir merkezi hattında 31 yıldan bu yana gerçekleştirdiğimiz yolcu taşımacılığı faaliyetimizi, yetkili kurumlar tarafından onaylanan güzergahlar ve tarifeler üzerinden, ilgili mevzuata uygun biçimde ve gereken tüm izin, lisans ve ruhsat belgelerini almak suretiyle yerine getiriyoruz. Bu anlamda, Esenboğa Havalimanı ve şehir merkezi hattındaki taşımacılık hizmetimizin yolcularımız kanalında da bir mağduriyet oluşturacak biçimde durdurulmasından büyük üzüntü duyuyoruz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)