BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHavalara neler oluyor! Sıcaklıklar şaştı----

Havalara neler oluyor! Sıcaklıklar şaştı

Havalara neler oluyor! Sıcaklıklar şaştı
18 Kasım 2019 - 09:40 www.finansgundem.com

Türkiye ülke genelinde tarihin en sıcak kasım aylarından birini yaşıyor. Uzun süreli istatistiklerine göre hava sıcaklıkları mevcut ortalamanın yaklaşık 10 derece üzerinde.

Hava durumunda dengeler şaştı, sıcak geçen kasım ayının korkutan değerleri istatistiklere yansıdı. Meteoroloji’nin verilerine göre İstanbul’da 11.7 derece olan kasım ayı sıcaklık ortalaması bu sene 20 derece dolaylarında. Meteoroloji’nin son tahminlerine göre sıcaklıklar hafta sonuna kadar yüksek değerlerde seyretmeye devam edecek ardından düşüşe geçecek.

SICAK KASIM REKORLARI ALT ÜST ETTİ

Meteoroloji’nin verilerine göre İstanbul’da kasım ayının en yüksek sıcaklığı 11 Kasım 2005’de 27.8 olarak ölçüldü. Bu sene ise 22 derece dolaylarında seyreden hava sıcaklığı için rekor sıcaklık seviyeleri sıradan bir hale geldi. İstanbul’un 1981’den bu yana ölçüm yapılan kasım ayı değerlerinde ise ortalama sıcaklık 11.7, yani içinde bulunduğumuz kasımdan 10 derece düşük. Yaklaşık son 40 yılın kasım aylarının iki katı sıcaklığında bir kasım yaşıyoruz.

Meteoroloji’nin uzun süreli verilerie göre İstanbul’da kasım ayı ortalama sıcaklık değerleri

HAFTA SONUNA KADAR SICAKLAR DÜŞMÜYOR

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)